M. Votava 43. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 18:00

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko zůstává neporažené


Branky


43. M. Votava (p.) - 21. F. Vecheta
11

Fotbalisté Slovácka si přivezli ze hřiště Hanácké Slavie bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté

Hostující tým béčka Slovácka je jediným celkem Moravskoslezské fotbalové ligy, který ještě v letošník ročníku nezažil pocit porážky. Do utkání v Kroměříži vstupoval posílen o Patrika Hellebranda, který tak místo do Edenu bojovat o body do Fortuna ligy proti "své" Slavii, zamířil do Kroměříže vypomoci béčku proti tamní Hanácké Slavii v duelu třetí ligy.

V první poločase to byli právě mladíci z Uherského Hradiště, kteří měli navrch. Soupeře přehrávali hlavně ve středu hřiště a vyústilo to v první branku zápasu, která padla po dvacetiminutách hry, kdy si po akci z pravé strany krásně oskočil pod sebe útočník Filip Vecheta a z pozice mezi malým vápnem a jedenáctkou nedal brankáři svým zakončením šanci - 0:1.

Hosté měli i nadále šance. Do dvou největších se dostal Dominik Kostka, ale v obou případech jej vychytal domácí brankář Kofroň. A tak navýšení vedení nepřišlo. 

Místo toho se domácí Hanácké Slavii ještě do přestávky podařilo vyrovnat. Po standardní situaci vznikla v pokutovém území skrumáž a rozhodčí v nepřehledné situaci odpískal faul Michalu Suchému, který viděl i žlutou kartu a Kroměříž tak měla výhodu penalty.

K její exekuci se postavil Matěj Votava a dvě minuty před poločasovým hvizdem srovnal gólem do šatny, protože poslal gólmana Borka na druhou stranu.

Lepší domácí

Ve druhém poločase se karty otočili a mírně lepším týmem na hřišti byla Kroměříž. Ta si ale vytvořila jen jednu velikou šanci, při které hosty podržel brankář Borek. Jinak se hra situovala hlavně mezi šestnáctky s pouhými náznaky šancí. Oba celky se tak rozešli po bodu a hosté zůstali neporaženi.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: V prvním poločase jsme byli herně lepším a zaslouženě jsme vedli 1:0. Měli jsme příležitosti, abychom vedení navýšili, což se bohužel nepodařilo, ale ten gól to chtělo. Ve druhém poločase už hra nevypadala jako v první a chválu si zaslouží brankář Borek, který nás hlavně v závěru utkání podržel a udržel remízový stav.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - Š. Vyhlíd [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] - M. Cupák [-] , M. Sedlák [-] (62. P. Červenka [-] ) , A. Houser [-] (66. B. Mustafić [-] ) , M. Machálek [-] - D. Plecitý [-] (78. P. Sklenář [-] ) , M. Votava [-] (81. E. Vasiljev [-] ) -

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - J. Srubek [-] , F. Vecheta [-] , T. Vincour [-] , M. Suchý [-] , P. Hellebrand [-] (84. J. Pek [-] ) , D. Kostka [-] , l. pernica [-] (93. A. Řihák [-] ) , R. Olšanský [-] , M. Polášek [-] , T. Melekestsev [-] (63. M. Vincour [-] )

ŽK: 39. T. Matoušek - 43. M. Suchý .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Pfeifer Michal - ROSICKÝ Jakub, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra hostů

Ještě jsme neprohráli a věřím že v Kroměříži vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích