Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vychodilovi stačily na dvě branky čtyři minuty


Branky


11

Fotbalisté Otrokovic potvrdily výbornou formu a jejich vítězství korunoval střídající Vychodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečné standardky

Fotbalisté Otrokovic vstoupili do utkání velice dobře. Hned v páté minutě zahrávali dva rohové kopy za sebou a ten druhý znamenal vedení, když přišel centr na přední tyč a následně míč poskakoval na malém vápně, odkud jej do sítě dorazil Jiří Kiška.

V osmnácté minutě měla Viktorka další standardní situaci a znovu byl míč nějakou dobu nikým nevlastněn na malém vápně, ale tentokrát se za brankovou čáru nedostal.

Ve třiadvacáté minutě se poprvé do šance dostala Vrchovina, když po rychlém brejku prošli její hráči po pravé straně až do vápna a následně přízemní střelou z jedné na zadní tyč vyrovnal Lukáš Hekerle.

Výborné střídání

Ve druhém poločase mohli hosté utkání po sedmi minutách otočit, ale výborný zákrok vytáhl Juraj Semanko.

V 58. minutě zatáhl za záchranou brzdu Ondřej Vícha a Vrchovina musela do deseti, protože viděl červenou kartu.

V 71. minutě udeřili domácí opět po standardní situaci. Centr z volného přímého kopu si našel stoper Filip Markovič, který jej ve výskoku hlavou usměrnil za záda brankáře.

V 78. minutě nastoupil na hřiště Lukáš Vychodil a o minutu později si naběhl na dlouhý míč za obranu, který poslal jeden z jeho spoluhráčů z vlastní šestnáctky. Míč si krásně prvním dotykem připravil a následně jej lehce dloubl přes brankáře, který mu šel pod nohy a bylo to už o dvě branky.

Stejný hráč si ještě o čtyři minuty později obchodil obránce a tentokrát udělal gólmanovi kličku a stanovil konečné skóre 4:1 pro Otrokovice, které si připsaly už třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Byli jsme fotbalovějším mužstvem a to i přesto, že jsme hráli o jednoho hráče méně, když se nechal zbytečně vyloučit Ondřej Vícha, který musel napravit své zaváhání. Kluci předvedli heroický výkon, který ale na body nestačil. Utkání rozhodly hlavně standardní situace, ale výsledek je krutý.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - J. Pančochář [-] , T. Mlýnek [-] (74. M. Minář [-] ) , T. Dekleva [-] (68. Š. Přikryl [-] ) , M. Vašulka [-] , J. Kiška [-] (77. L. Vychodil [-] ) , M. Schlehr [-] (84. A. Bahounek [-] ) , A. Jasenský [-] (87. M. Fiala [-] ) , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] (82. F. Holman [-] ) , L. Smetana [-] - D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] (86. V. Veselý [-] ) , L. Michal [-] - J. Tulaydan [-] , M. Skalník [-] (77. L. Chloupek [-] ) , T. Duba [-] (82. T. Feik [-] )

ŽK: 54. J. Pančochář , 59. M. Malý - 77. D. Bača , 81. T. Duba , 86. L. Smetana , 90. L. Michal . ČK: 56. O. Vícha .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: DUDEK Matěj - ČERNOEVIČ Alexandr, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na vítězné vlně a potvrdí to.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích