Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina předvedla kolaps. Promrhala tříbrankové vedení


Branky


10

V 7. kole Moravskoslezské fotbalové ligy cestoval B-tým SK Sigma Olomouc do Nového Města na Moravě. Po první půli prohrávalo naše béčko 0:3, do druhého poločasu však vstoupilo odhodlaně a dokázalo trojbrankový náskok Vrchoviny stáhnout na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké vedení domácích

Domácí šli do vedení již dvě minuty po úvodním hvizdu. Chlopek rozehrál z rohového kopu k zadní tyči, kde se číhající Šteffl hlavičkou trefil za záda brankáře Stopenna. Vrchovinští se po první brance dostali do tempa. Druhý gól se jim podařilo vstřelit v 10. minutě, kdy nepřesnost Sigmy potrestal Tulajdan. Tentýž hráč se prosadil také v minutě 40., kdy míč do sítě Olomouce dorážel po pěkné kombinační akci po pravé straně. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0 pro Vrchovinu.

„V prvním jsme třikrát propadli v řešení defenzivních situací. Při první brance jsme špatně osobně bránili hráče během rohovém kopu. To by se nám nemělo stávat. V 10. minutě jsme při autovém vhazování soupeře nezajistili krajního obránce a dostali na 0:2. Třetí branka padla v době, kdy jsme se snažili o snížení. V dobré příležitosti se ocitl Grečmal. Místo toho jsme inkasovali,“ hodnotil trenér béčka Sigmy Augustin Chromý.

Kolaps

„O poločase byl průvan v kabině, udělali jsme střídání. Řekl jsem hráčům, ať se dají dohromady, nehrají alibisticky a přitlačí v soubojích,“ prozradil Chromý.

Druhá půle však pro olomoucké hráče začala nadějně, když se v 51. minutě prosadil Adam Bendár a snížil tak náskok Vrchoviny na 3:1. Tlak Sigmy se poté začal zvyšovat. O druhou branku Hanáků se postaral Jan Fiala. Ten si po standardní situaci naběhl na přízemní centr svého spoluhráče a v 73. minutě už skóre pro Sigmu vypadalo o něco lépe – 3:2. Třetí gól Olomouce si deset minut před koncem připsal Jáchym Šíp, který se po individuální akci po pravé straně dostal až k bráně domácích a levačkou prostřelil brankáře Šmídu.

„Kluci se k tomu postavili velmi dobře. Začali hrát agresivně, přestali se dívat jeden na druhého. Po brance Bednára z rohu, následovala druhá branka Fialy. Pak se nám podařilo vyrovnat díky Jáchymovi Šípovi. Obě mužstva chtěla po vyrovnání vyhrát, remíza ale byla logickým vyústěním průběhu zápasu,“ zakončil hostující kouč.

Sigma Olomouc B tak po brankové přestřelce vezla z Nového Města bod za remízu 3:3. Další utkání čeká naše béčko v neděli 27. září v 10:15, kdy se na hřišti číslo 2 v areálu Androva stadionu postaví Vyškovu.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu



SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Dnešní zápas byl zápasem dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme třikrát propadli v řešení defenzivních situací. Při první brance jsme špatně osobně bránili hráče během rohovém kopu. To by se nám nemělo stávat. V 10. minutě jsme při autovém vhazování soupeře nezajistili krajního obránce a dostali na 0:2. Třetí branka padla v době, kdy jsme se snažili o snížení. V dobré příležitosti se ocitl Grečmal. Místo toho jsme inkasovali. O poločase byl průvan v kabině, udělali jsme střídání. Řekl jsem hráčům, ať se dají dohromady, nehrají alibisticky a přitlačí v soubojích. Kluci se k tomu postavili velmi dobře. Začali hrát agresivně, přestali se dívat jeden na druhého. Po brance Bednára z rohu, následovala druhá branka Fialy. Pak se nám podařilo vyrovnat díky Jáchymovi Šípovi. Obě mužstva chtěla po vyrovnání vyhrát, remíza ale byla logickým vyústěním průběhu zápasu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] , L. Smetana [-] (45. T. Feik [-] ) , J. Vašíček [-] (87. V. Veselý [-] ) - P. Duda [-] , D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] , L. Chloupek [-] (75. M. Skalník [-] ) , L. Michal [-] - J. Tulaydan [-]

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - L. Neuer [-] , J. Šíp [-] (87. M. Diblík [-] ) , D. Grečmal [-] (46. M. Galus [-] ) , J. Kotouč [-] , M. Vepřek [-] , J. Fiala [-] , A. Bednár [-] (81. J. David [-] ) , M. Hausknecht [-] , O. Hapal [-] (46. I. Tandir [-] ) , M. Sladký [-]

ŽK: 23. P. Duda , 25. L. Chloupek - 70. M. Vepřek , 76. J. Fiala .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Tomanec Josef - KOSTELNÍK Tomáš, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: remíza

Tipuji vyrovnaný souboj dvou kvalitních týmů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích