2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Zlíně scvakla Csaplárova past


Branky


7. Š. Chwaszcz (p.) , 31. Š. Chwaszcz - 69. R. Lokša , 78. R. Lokša , 87. T. Barkov
10

Ani dvoubrankový náskok nestačil třetiligové juniorce ševců k bodovému zisku. Žlutomodří podlehli v osmém kole MSFL na Vršavě rezervě ostravského Baníku po dvou zcela rozdílných poločasech 2:3. I nadále tak zůstávají na sestupových pozicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Vstup do zápasu se juniorce ševců opravdu povedl. Nejprve potrestal hned v osmé minutě faul na Veneného proměněnou penaltou Chwaszcz, aby ten samý hráč zužitkoval po půlhodině hry další pokutový kop. Tentokrát za ruku bránícího hráče po centru Pafky do šestnáctky Ostravanů.

„První poločas byl z naší strany v pořádku. Vědomi si kvality, která s Baníkem přijela, jsme vsadili na důslednou defenzivu, dobře jsme protihráče dostupovali a veškeré centry či nákopy jsme dokázali sbírat. Navíc jsme do penalt dohrály i dvě brejkové situace,“ potěšila úvodní pětačtyřicetiminutovka zlínského trenéra Jana Jelínka.

Obrat

Druhý poločas byl ovšem jako den a noc. Baník sice dál útočil a byl častěji na míči, tentokrát už se ovšem začal dostávat i do brankových příležitostí. Ostravě navíc vyšlo střídání Lokši, který nejprve snížil, za dalších deset minut vyrovnal, a obrat ve skóre zařídil krátce před koncem hostující Barkov.

„Po přestávce jsme úplně odešli ze hřiště a nepředvedli jsme vůbec nic. Na rozdíl od Baníku jsme si nepomohli ani střídáním. Hlavně vzadu jsme hráli hodně naivně, nedůrazně a až příliš často a snadno jsme soupeři umožňovali, aby se nám dostával za záda. Na této úrovni se za takové chyby platí, a protože se nám pořád opakují, znovu jsme za ně byli potrestáni,“ konstatoval Jan Jelínek.

Příští sobota se juniorka ševců představí v Petřkovicích. Naopak béčko Baníku Ostrava přivítá na domácím hřišti souseda v tabulce Hlučín, se kterým má shodně čtrnáct bodů.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín B: První poločas byl z naší strany v pořádku. Vědomi si kvality, která s Baníkem přijela, jsme vsadili na důslednou defenzivu, dobře jsme protihráče dostupovali a veškeré centry či nákopy jsme dokázali sbírat. Navíc jsme do penalt dohrály i dvě brejkové situace. Po přestávce jsme úplně odešli ze hřiště a nepředvedli jsme vůbec nic. Na rozdíl od Baníku jsme si nepomohli ani střídáním. Hlavně vzadu jsme hráli hodně naivně, nedůrazně a až příliš často a snadno jsme soupeři umožňovali, aby se nám dostával za záda. Na této úrovni se za takové chyby platí, a protože se nám pořád opakují, znovu jsme za ně byli potrestáni.

FC Baník Ostrava B
Ondřej Smetana - trenér Baníku Ostrava B: Do utkání jsme nevstoupili špatně. Byli jsme aktivní, drželi jsme míč a měli relativně hru pod kontrolou. Pak přišlo jedno malé zaváhání v defenzivě a vyplynul z něho gól z penalty. Do poločasu jsme inkasovali z penalty ještě jeden gól, a to s námi trochu zamávalo. Kluci ale ukázali nejen kvalitu, ale i charakter a chtíč utkání zlomit na svoji stranu. To se nám vyplatilo. Dnes tomu hodně pomohli i střídající hráči, kteří do druhého poločasu přinesli lepší organizaci a klid. zdroj: www.fcb.cz



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - R. Maršálek [-] , J. Kolář [-] , D. Venený [-] , F. Němeček [-] , T. Uhřík [-] (76. L. Vraštil [-] ) , L. Hrdlička [-] (67. O. Strachoň [-] ) , V. Mlýnek [-] (84. M. Zahradník [-] ) , J. Pafka [-] , T. Slovák [-] , Š. Chwaszcz [-]

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - O. Chvěja [-] (57. A. Mooc [-] ) , J. Fulnek [-] , D. Martišiak [-] (74. T. Barkov [-] ) , J. Martiník [-] (87. V. Wojatschke [-] ) , M. Tijani [-] (46. R. Lokša [-] ) , J. Drozd [-] , D. Buchta [-] (89. M. Macej [-] ) , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Zálešák [-]

ŽK: 60. J. Kolář - 22. J. Drozd , 74. J. Fulnek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Marek Daniel - LÍKAŘ Petr, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra hostů

Ostrava od příchodu nového trenéra ještě neprohrála a nad Zlínem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích