J. Pek 82.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:15

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava sahala po prvních bodech


Branky


82. J. Pek
10

Fotbalisté béčka Jihlavy dlouho drželi bezbrankový stav. Nakonec přeci jen Slovácko B udeřilo a hosté zůstali na nule.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Držení míče

Do ranního nedělního souboje béček v Kunovicích vstupovali fotbalisté Slovácka a Jihlavy v úplně rozdílných situacích. Zatímco domácí po tomto kole okupují druhé místo tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy, tak jihlavští jsou na samém chvostu, a navíc nezískali ještě ani bod při hrozivém skóre 5:27.

A po bodech dlouho sahali právě na hřišti velkého favorita, za kterého do základní sestavy nastoupili i tři borci z áčka, a to Tomáš Vincour, Kubala a Rezek. Ti ale odehráli, kvůli dohodě s trenérem áčka jen první polovinu, ve které společně se svými spoluhráči diktovali tempo hry, ale do dobře organizované defenzivy juniorky Vysočiny se jim těžko dostávalo. A když už se do nějaké příležitosti přeci jen dočkali, tak narazili na výborného brankáře Doležala.

Rozhodnutí

Ve druhém poločase už bez posil z prvního týmu měli domácí nadále míč častěji na svých kopačkách, ale stále výrazně nebezpeční nebyli. Do větši šance se dostal jen hráč minulého kola sedmnáctiletý útočník Filip Vecheta.

A tak museli na vítěznou branku počkat až do dvaaosmdesáté minuty, kdy Martin Vincour prošel až do pokutového území Jihlavy a situaci nevypustil a následně hlavičkou přiťukl míč na střídajícího Jana Peka, který rozhodl o výhře svého celku a posunu na druhé místo tabulky. 

V následujícím kole čeká fotbalisty Slovácka venkovní zápas na půdě Hanácké Slavie Kroměříž a Jihlava se pokusí získat první letošní body ve Znojmě, které je jen o dvě příčky před ní.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér FC Slovácka B: Pro kluky to byl výborný mentální trénink. Fakt není snadné tyto zápasy odehrát. Jsme rádi za výhru, která je hodně cenná, i když s ní všichni jakoby počítali. Ale tak jednoduché to opravdu není. Jihlava se prezentovala jako organizované a poctivé mužstvo. Ve druhém poločase už jsme ale byli energičtější. Z mužstva jsem cítil větší sílu. I když se nám fotbalově nedařilo, za vítězstvím už jsme šli více. Zdroj: www.fc.slovacko.cz

FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Vysočiny Jihlava B: Hráče jsem dnes pochválil za týmový a organizovaný výkon a za to, že jsme se soupeřem dlouho drželi naději na bodový zisk. Šancí v zápase moc nebylo, ovšem více jich bylo na straně Slovácka. To se k nebezpečným situacím dostávalo po akcích ze strany, při nichž nás několikrát podržel Doležal. Věřili jsme, že tady jsme schopní bodovat a dlouho se zdálo, že duel spěje k remíze. Mrzí nás, že jsme nakonec inkasovali poté, kdy domácí prošli středem, Doležal střelu vyrazil, ale na brankové čáře byli hráči Slovácka důslednější při dorážce. Nadále nás trápí neschopnost udržet čisté konto a také se nám nedaří v ofenzívě, kde jsme z osmi duelů vstřelili jen pět branek. To je hrozně málo. Zdroj: www.fcvysocina.cz



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - D. Kostka [-] , l. pernica [-] (91. A. Řihák [-] ) , J. Rezek [-] (46. M. Tomaštík [-] ) , R. Olšanský [-] , M. Polášek [-] , J. Srubek [-] , M. Suchý [-] , T. Vincour [-] (46. M. Vincour [-] ) , F. Vecheta [-] (62. T. Melekestsev [-] ) , F. Kubala [-] (46. J. Pek [-] )

FC Vysočina Jihlava B
A. Doležal [-] - R. Křivánek [-] (19. F. Vošmera [-] ) , L. Trnka [-] (77. J. Pavlas [-] ) , T. Lát [-] (80. A. Krejčí [-] ) , . Chok [-] , J. Růžička [-] (73. K. Blokeš [-] ) , . Araujo [-] (46. Š. Čermák [-] ) , V. Havlín [-] , L. Kolčava [-] , K. Pojezný [-] , P. Mikuška [-]

Počet diváků: 187. Rozhodčí: Páral Roman - ZAORAL Vít, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra domácích

Jihlava je stále bez bodu. To se nezmění ani po tomto souboji se Slováckem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích