P. Rubý 67.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 18:00

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín nečekaně padl a vysoko


Branky


67. P. Rubý - 15. T. Mlýnek , 55. J. Kiška , 78. A. Jasenský , 90. M. Minář (p.)
10

Fotbalisté Otrokovic jedou na vítězné vlně. Tentokrát si poradili s Hlučínem, kterému dali čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení

V prvním poločase si vytvořily hostující Otrokovice tři větší šance a jednu z nich po chybě v obraně Hlučína proměnil v patnácté minutě Tomáš Mlýnek. „Vstup do zápasu nám nevyšel. A vůbec celý první poločas nebyl z naší strany dobrý. Místo, abychom my v domácím prostředí vnutili soupeři náš styl hry, byly lepší hosté. Měli jsme tam jen několik střel, Otrokovice tři dobré šance. Zaslouženě šli do vedení,“ hodnotil pro klubový web domácí trenér Roman West.

Jeho svěřenci mohli těsně před poločasovou přestávkou vyrovnat, ale ve dvou šancích se neprosadil Padych. „Bohužel jsme gólem do šatny nevyrovnali," litoval.

Čtyři branky

Do druhého poločasu jako by vstoupil úplně jiný tým. Domácí udělali dvě změny v sestavě a sáhli rovněž do svého rozestavení. „Nastoupili jsme jako vyměnění. Bylo nás plné hřiště, měli jsme kombinační převahu,“ všiml si trenér.

Jenže místo vyrovnání inkasoval Hlučín podruhé. Po dlouhém nákopu zaváhal jeden z jeho obránců a Jiří Kiška zvýšil. „Děláme vzadu chyby a soupeř je nemilosrdně trestá. Za stavu 0:2 to bylo těžké, ale nevzdali jsme se,“ pokračoval West.

Ale potom ještě naději přeci jen vyřesal Patrik Rubý, který z hranice vápna prostřelil hostujícího brankáře. Hned na to mohl ve velké šanci vyrovnat Kraut či Vengřinek, který trefil břevno. A když už domácí míč do sítě dostali, tak neplatil pro ofsajd. „V těchto momentech jsme byli velmi blízko jednak vyrovnání a taky jsme to mohli otočit úplně. Neproměňování šancí zejména v domácích zápasech nás neustále sráží,“ všiml si West.

A tak Otrokovice rozhodly. Standardní situaci z hranice šestnáctky trefil přesně Adam Jasenský. V poslední minutě pak ještě kosmeticky upravil skóre z penalty Michal Minář - 1:4. 

„Za předvedený druhý poločas jsme si takto vysokou porážku určitě nezasloužili. Jenže jsme trestuhodně prohospodařili ten první a pak už nám prostě nebylo přáno," zakončil pro klubový web.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: „Vstup do zápasu nám nevyšel. A vůbec celý první poločas nebyl z naší strany dobrý. Místo, abychom my v domácím prostředí vnutili soupeři náš styl hry, byly lepší hosté. Měli jsme tam jen několik střel, Otrokovice tři dobré šance. Zaslouženě šli do vedení. Až ke konci poločasu jsme si vytvořili dvě příležitosti Padychem, bohužel jsme gólem do šatny nevyrovnali. Do druhé půle jsme vystřídali, změnili rozestavení a nastoupili jako vyměnění. Bylo nás plné hřiště, měli jsme kombinační převahu. Jenže děláme vzadu chyby a soupeř je nemilosrdně trestá. Za stavu 0:2 to bylo těžké, ale nevzdali jsme se. Rubý snížil, vzápětí měl velkou tutovku Kraut, nastřelili jsme Vengřinkem břevno a rozhodčí nám neuznali gól. V těchto momentech jsme byli velmi blízko jednak vyrovnání a taky jsme to mohli otočit úplně. Neproměňování šancí zejména v domácích zápasech nás neustále sráží. Konec, to už byla hra vabank. Inkasovaná branka z přímého kopu a penalty. Za předvedený druhý poločas jsme si takto vysokou porážku určitě nezasloužili. Jenže jsme trestuhodně prohospodařili ten první a pak už nám prostě nebylo přáno."




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] (87. O. Pyclík [-] ) , D. Dydowicz [-] (46. J. Heller [-] ) , J. Massaniec [-] , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] (46. R. Dostál [-] ) , J. Opatřil [-] , J. Padych [-] (78. T. Buchvaldek [-] ) , D. Kraut [-]

FC Zlínsko
D. Gröger [-] - J. Pančochář [-] , T. Mlýnek [-] (73. T. Dekleva [-] ) , M. Vašulka [-] , J. Kiška [-] (83. M. Fiala [-] ) , M. Schlehr [-] (87. J. Červenka [-] ) , A. Jasenský [-] (90. M. Minář [-] ) , L. Vychodil [-] (77. A. Bahounek [-] ) , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

ŽK: 31. P. Rubý , 89. K. Hudeczek , 90. O. Kolenko - 36. J. Koňařík .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - MAYER Jan, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra domácích

Hlučín má od začátku sezóny dobré výsledky a bude chtít odčinit prohru z minulého kola, navíc na domácím hřišti. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích