1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 14:30

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí vyhráli na šance, hosté na góly


Branky


10

Benešovští po výhře v minulém kole v Jihlavě chtěli poprvé zvítězit i na domácím trávníku. Přestože podali svůj nejlepší výkon tak se nakonec z bodového zisku opět neradovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Proč? To je zřejmé z následujícího průběhu dnešního zápasu. Ve 2. minutě minula střela Labudy o chlup pravou tyč. Ve 25. minutě prošel Pecuch obranou jako nůž máslem, ale na jeho přízemní centr podél celé branky nedoskočili ani Skroch, ani Gebauer. Ve 27. minutě nabil Labuda Gebauerovi, ale ten trefil jenom tělo padajícího gólmana Kofroně!

Ve 29. minutě připravil Kofroň o gólovou radost Skrocha, po  nádherné kolmici Pecucha. Ve 33. minutě ukázal Labuda celé obraně hostů záda, ale Gebauerova střela se mezi tyče nevešla… Hosté v první půli ohrozili domácí branku jenom v 6. minutě, Kovář však z hranice velkého vápna z přímého kopu branku přestřelil…Ve 38. minutě se zaskvěl domácí gólman Chvěja, krytím pumelice Plecitého! 

Gólové hody

Festival neproměněných šancí pokračoval i po změně stran. V 51. minutě blesková akce Skrocha s Labudou skončila střelou Karčmáře, ale brankář Kofroň ji stačil vyrazit na rohový kop. V 56. minutě Gorčica nabil Gebauerovi, balón zasvištěl těsně vedle levé tyče. V 60. minutě rozehrál rohový kop Gebauer na vysoký centr si naskočil Alhassan jeho hlavička se odrazila od tyče a dorážka Gebauera k lítosti domácích minula cíl…

Hosté zahrozili ve 47. minutě, Matoušek pálil nad. Ve 49. minutě Houser nepřekvapil pozorného Chvěju. Po hodině hry se obraz výrazně změnil. 

V 65. minutě skončilo dlouhé autové vhazování skrumáží před brankou domácích, tam se nejlépe zorientoval Votava a balón se neuvěřitelně zašoural podél levé tyče až do branky – 0:1. Domácí odpověděli rázně. 

V 70. minutě se proháčkoval hostující obranou Pecuch, jeho střelu srazili obránci hostů ke kopačkám Gebauera a ten se v koncovce nemýlil – 1:1. Domácí se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale hosté využili rychlé brejky dokonale. 

V 76. minutě nezastavila obrana domácích pronikajícího Matouška a jeho přihrávku proměnil Kovář ve vedoucí gól hostů – 1:2. Snaha domácích o vyrovnání skončila v 80. minutě zase bez gólového efektu. Býma se probil mezi hostujícími obránci do šance která skončila rohovým kopem. Po jeho rozehrání Gebauerem už diváci jásali, ale nádherná hlavička Alhassana minula levou šibenici doslova o pověstný chlup. 

Kalich hořkosti si pak domácí vypili do dna v 85. minutě, průnik Červenky zakončil neomylně Sklenář a dal výsledku konečnou podobu – 1:3!!! Ve zbývajících minutách pak zaujala diváky jenom herecká partie hostujícího gólmana Kofroně, kterou jim předvedl po srážce s domácím Gebauerem a ležel jako by vypustil duši… Docílil svého, v nastaveném čase se už nic fotbalového nekonalo! Domácí si tak po závěrečném hvizdu nepřipsali na své konto žádný bod, slabou náplastí pro ně je, že vysoko vyhráli na šance, ale ty neproměněné!

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Po našem dnešním nejlepším podzimním utkání bolí porážka dvojnásob! Do 60. minuty jsme byli jasně lepším týmem. Šancí jsme si vytvořili víc než ve všech dosavadních zápasech. Bohužel ani ty největší šance nedokážeme přetavit v góly. To je naše největší slabina, a tak jsme tam, kde jsme. Víme, na čem musíme tvrdě makat a není přece možné, aby se to konečně změnilo.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Hanácké Slavie Kroměříž: Dneska to bylo hodně bojovné utkání na úkor fotbalové krásy. Na obou stranách byla řada neproměněných šancí. V 1. poločase byli domácí jasně lepší, kdo ví, jak by zápas skončil, kdyby šli do vedení prvním gólem domácí? Nám se po přestávce vydařily brejky, dali jsme tři góly, a proto se nakonec radujeme z vítězství právě my.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - T. Moravec [-] , O. Kubík [-] , A. Alhassan [-] , D. Skroch [-] (86. A. Nyanzu [-] ) , A. Gorčica [-] , F. Labuda [-] (65. J. Býma [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] (79. M. Musila [-] ) , M. Krejčí [-] , A. Karčmář [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] (90. J. Dostál [-] ) - Š. Vyhlíd [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] - M. Machálek [-] , M. Sedlák [-] (64. P. Sklenář [-] ) , M. Cupák [-] - A. Houser [-] (57. P. Červenka [-] ) , M. Kovář [-] (81. F. Štěpánek [-] ) , D. Plecitý [-] (57. M. Votava [-] )

ŽK: 68. D. Skroch , 72. T. Moravec , 82. A. Alhassan , 88. T. Gebauer - 83. F. Štěpánek .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - SLABÝ Jiří, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: remíza

Dolní Benešov doma neprohraje, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů