2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice znovu slaví


Branky


5

Podruhé v této sezoně vyšla třetiligová juniorka ševců gólově i bodově naprázdno. Tentokrát na hřišti sousední Viktoria Otrokovice. O výsledku rozhodla branka Tomáše Mlýnka ve skluzu již ve 12. minutě, ve druhé půli pak výhru domácích pečetil po rohu hlavičkující Markovič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení

„Tyto dvě akce symbolizovaly důvod naší porážky. Fotbal se rozhoduje v pokutovém území a tam nás Otrokovice svým důrazem předčily. Fotbalovost a převaha v poli jsou nám k ničemu, když nedokážeme přitvrdit v šestnáctce, a z centrů a standardních situací nevytěžíme žádné závary nebo gólové příležitosti,“ posteskl si zlínský kouč Jan Jelínek.

Ráz zápasu určila po vyrovnané desetiminutovce úvodní trefa domácího Mlýnka. Ten zužitkoval rychlou akci Viktorie a důrazem se prosadil v šestnáctce zlínské juniorky. „Nepokryli jsme jediného hráče soupeře v pokutovém území. Ten nás za to potrestal. Nic horšího se nám stát nemohlo, protože pak to Otrokovice zavřely, bránily a čekaly na brejky,“ pokračoval hostující trenér.

Mladí ševci se sice snažili o vyrovnání, dostali Viktorii pod tlak, z něj však nic nevytěžili. Naopak Otrokovice občas vystrčily růžky a dostaly se až k zakončení. „Bohužel naše střely byly většinou nedůrazné, do rukavic brankáře, anebo je stihli bránící hráči zblokovat. Obranu domácích jsme nerozběhali, proto jsme se k ničemu nebezpečnému v podstatě ani nedostávali,“ věděl Jan Jelínek.

Navýšení vedení

Platilo to i ve druhé půli, z níž vybočila pouze gólová hlavička otrokovického Markoviče. Mezitím domácí natahovali čas, kouskovali hru a proti bezzubým mladým ševcům svůj náskok bezpečně bránili. A když už žlutomodří Semanka přece jen překonali, zaskočil za něj na brankové čáře spoluhráč.

„Zápas nám nevyšel. Vyhrál zkušenější tým, který využil hned svoji první šanci, a ve druhém poločase si pomohl ke třem bodům standardní situací. My se musíme připravit na to, že takového zápasy nás v této soutěži prostě čekají a přidat musíme hlavně v odhodlání dopravit míč do sítě, třeba i za cenu menší fotbalovosti a větší jednoduchosti. Jinak body s těmito mančafty přibývat nebudou,“ zopakoval zlínský trenér.

Příští neděli přivítá juniorka ševců v domácím prostředí na Vršavě rezervu Baníku Ostrava.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Fastavu Zlín B: Dvě akce symbolizovaly důvod naší porážky. Fotbal se rozhoduje v pokutovém území a tam nás Otrokovice svým důrazem předčily. Fotbalovost a převaha v poli jsou nám k ničemu, když nedokážeme přitvrdit v šestnáctce, a z centrů a standardních situací nevytěžíme žádné závary nebo gólové příležitosti. Nepokryli jsme jediného hráče soupeře v pokutovém území. Ten nás za to potrestal. Nic horšího se nám stát nemohlo, protože pak to Otrokovice zavřely, bránily a čekaly na brejky. Bohužel naše střely byly většinou nedůrazné, do rukavic brankáře, anebo je stihli bránící hráči zblokovat. Obranu domácích jsme nerozběhali, proto jsme se k ničemu nebezpečnému v podstatě ani nedostávali. Zápas nám nevyšel. Vyhrál zkušenější tým, který využil hned svoji první šanci, a ve druhém poločase si pomohl ke třem bodům standardní situací. My se musíme připravit na to, že takového zápasy nás v této soutěži prostě čekají a přidat musíme hlavně v odhodlání dopravit míč do sítě, třeba i za cenu menší fotbalovosti a větší jednoduchosti. Jinak body s těmito mančafty přibývat nebudou.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] (81. M. Vašulka [-] ) , T. Mlýnek [-] (75. A. Bahounek [-] ) , T. Dekleva [-] , J. Kiška [-] (86. J. Červenka [-] ) , A. Jasenský [-] , L. Vychodil [-] (75. M. Minář [-] ) , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-] , M. Malý [-] , J. Pančochář [-] (88. M. Fiala [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] , F. Němeček [-] , L. Hrdlička [-] , M. Mlýnek [-] (69. O. Strachoň [-] ) , V. Mlýnek [-] , J. Pafka [-] , P. Slaměna [-] , M. Zahradník [-] (78. R. Maršálek [-] )

ŽK: 60. J. Kiška , 62. L. Vychodil , 83. A. Jasenský , 85. F. Markovič .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: ŽUROVEC David - SILNÝ Zdeněk, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: remíza

Zlín má mladý tým a myslím si, že ubojuje remízu.

Tip: výhra hostů