1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krč si veze ze Skal 3 body


Branky


3. M. Bednarčik - 39. S. Zoch (p.) , 54. L. Klomfar , 68. M. Zoch , 88. L. Štumpfal
0

Tým Skal toužil po první vítězství v tomto ročníku, mužstvo Krče bylo ale nad jeho síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli brankou od 3. minuty.

 

K sousedskému derby do Skal přijeli hosté z Krče v roli jasného favorita. Začátek zápasu vypadal ale zcela jinak. Z prví šance hned v úvodu poločasu domácí využili nedůslednost hostující obrany a Marian Bednarčík hlavou otevřel skóre utkání. Přes překvapivý úvod se většinou hrálo před brankou Skal. Hosté ale nemohli dlouho najít recept na pozornou domácí obranu. Vyrovnat se hostům podařilo v 38. Minutě, kdy se do vyložené brankové příležitosti dostal Lukáš Štumpfal, byl faulován a z nařízeného pokutováho kopu vyrovnal Samuel Zoch.

 

Hosté šli jasně za výhrou.

 

Na začátku druhého poločasu udělala Krč dvě změny v sestavě a hned to bylo na jejich útočné aktivitě znát. Útočili více po křídle, zlepšili pohyb a důraz. Výsledkem změn byla branka v 54. minutě. Centr z pravé strany prošel celým pokutovým územím a Leonard Klomfar zakončil zdařilou akci hostů. Obraz hry byl v těchto fázích již jednoznačný. A když za necelou čtvrthodinu zvýšil Marek Zoch na 1:3, bylo jasné, že body ve Skalách nezůstanou. Pověstným hřebíčkem do rakve domácích byla branka Lukáše Štumpfala v 88. minutě. Ten měl dostatek času a prostoru si míč připravit na přesnou střelu k tyči.

 



Sestavy


SK Skály
J. Šálek [-] - V. Novák [-] , M. Bednarčik [-] , J. Vorel [-] - F. Brandýs [-] , M. Babák [-] , P. Bravenec [-] - Z. Pechouš [-] , L. Buček [-] - P. Příhoda [-] , J. Čibera [-]

TJ Sokol Krč
J. Kozma [-] - L. Pícha [-] , L. Klomfar [-] , L. Štumpfal [-] , S. Anděl [-] (46. J. Zima [-] ) , M. Zoch [-] , S. Zoch [-] , M. Zoch [-] (81. J. Kieweg [-] ) , P. Kožíšek [-] , M. Pergler [-] (46. K. Holec [-] ) , B. Smítka [-] (75. V. Bečvář [-] )

ŽK: 38. L. Buček , 71. M. Babák , 74. P. Příhoda - 28. P. Kožíšek , 71. L. Štumpfal , 73. S. Zoch .
Místo: Skály. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - MALKOVSKÝ Roman (N), ZBORNÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.