2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky stříleli pouze kapitáni


Branky


0

Souboj o druho příčku OP Písek byl k vidění v Kovářově. Po polačase vedli hosté z Krče, ale v druhé půli se Kovárov po dvou brankách svého kapitána z přímých volných kopů mohl radovat z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pouze jednu branku.

Hned po úvodním hvizdu se kovářovští pokusili překvapit soupeře, po pravé straně hřiště probojoval domácí útočník Luboš Holub, ale jeho střela byla zablokována obráncem Krče.  Úvodní půlhodina hry žádné větší fotbalové momenty nenabídla, domácí se snažili do zakončení propracovat kombinační hrou a hosté hráli na breaky, všechny pokusy ale končily buď na špatné finální přihrávce nebo včasným zásahem soupeře. Skóre se mohlo měnit ve 30. minutě, kdy hostující kapitán Lukáš Štumpfal  poslal balón do ulice na Simona Anděla, jeho střela skončila za zády domácího brankáře, ale díky zvednutému praporku asistenta rozhodčího nebyla branka správně uznána. Kovářovští zvýšili aktivitu a dostávali se častěji do zakončení, v 31. minutě se k střele na hranici velkého vápna dostal kapitán Petr Jarošík, ale jeho střela mířila do středu hostující branky, kde byl připraven gólman Krče Kozma. O minutu později se ke střele z levé strany odhodlal kovářovský Jan Růzha, ale jeho střela se otřela o levou stranu brankové sítě. V 35. minutě při tlaku hostí zahráli domácí na levé straně „malou domů“, po rozehrání vystřelil hostující kapitán, ale jeho střela byla sražena na rohový kop. V 37. minutě se diváci dočkali první branky, po pravé straně hřiště se mezi domácími obránci promotal krčský Leonard Klomfar a jeho přesný centr uklidil hlavou do pravého spodního rohu branky krčský kapitán Lukáš Štumpfal – 0:1. Domácí měli obrovskou šanci na srovnání stavu těsně před poločase, ve 44. minutě byl na hranici velkého vápna faulován Petr Bílý. K rozehrání si míč postavil Luboš Holub, ale jeho střela ke smůle domácích skončila na pravé vnitřní tyči a odtud se míč odrazil zpět do hřiště. 

Kapitán Kovářova rozhodl zápas.

Druhý poločas začali domácí opět s převahou na hřišti, ovšem hostující obrana byla pozorná. Krč hrála opět na breaky a v 55. Minutě po rychlé kombinaci zakončoval hostující Simon Anděl, jeho střelu srazil na rohový kop domácí obránce Petr Bílý. Velkou šanci měli domácí v 58. Minutě, dlouhé autová vhazování Petra Bílého skončilo na kopačce Jana Růzhy, ale jeho dobře umístěnou střelu do pravého spodního rohu branky konečky prstů vytáhl na rohový kop pozorný hostující gólman Jiří Kozma. Z následného rohové kopu střílel Jan Růzha vysoko nad. Hosté o minutu později po rychlé akci středem hřiště, kdy obránce Tomáš Vokatý vyslal Jana Zimu, branku díky včasném zásahu domácí obrany branku neohrozili, střela byla sražena na rohový kop. V 70. minutě se domácí dočkali vyrovnání, když za cenu žluté karty zastavil Petr Kožíšek na asi 5 metrů před velkým vápnem pronikajícího Jana Růzhu. K rozehrání se postavil domácí kapitán Petr Jarošík a krásnou střelou, kterou obstřelil zeď hostí, umístil balón k pravé tyči branky – 1:1. O minutu později nastala pro hosty nemilá situace, po jednou ze zákroků se zranil jejich gólam Jiří Kozma, hosté museli přeskládat sestavu a do branky se postavil útočník Luboš Pícha. Ten se zpočátku předvedl jistými zákroky, ale smůlu si celý tým krče vybral v 79. minutě. Domácí kapitán rozehrával přímý volný kop ze středu hřiště, a ten k překvapení všech přeskočil jak hostující obranu, tak hostujícího gólmana – 2:1. Hosté ještě nechtěli složit zbraně, ale žádný jejich střela se mezi domácí tři tyče nedostala. 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kovářov
Tomáš Janeček - obránce: Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku. Naopak hosté po sérii našich chyb otevřeli skóre. V druhém poločase se nám příliš nedařila kombinační hra a Krč měla několik příležitostí vedení navýšit. Naštěstí pro nás, se tak nestalo a my jsme vstřelili vyrovnávací gól z trestného kopu zpoza velkého vápna. Zlomovým okamžikem bylo zranění hostujícího brankáře, které nám pomohlo ke vstřelení šťastného gólu na 2:1, kdy už v brance byl jeden z hráčů z pole. Celý tým si zaslouží pochvalu za nasazení, bojovnost a vůli po vítězství.

TJ Sokol Krč
Tomáš Vokatý - obránce: Myslím, že jsme předvedli pěknou hru, je jen škoda, že se nám nepodařilo dosáhnout na body, ale všem klukům patří pochvala jak za tento zápas, tak za celou podzimní část. Doufám, že se nám v jarní části bude dařit stejným způsobem. Soupeři samozřemě k výhře gratuluji.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - L. Holub [-] (90. P. Neruda [-] ) , T. Buzek [-] (88. J. Novák [-] ) , M. Faukner [-] (79. T. Slivka [-] ) , J. Růzha [-] , P. Jarošík [-] , T. Janeček [-] , M. Kvasnička [-] , J. Neruda [-] , L. Vlna [-] (85. V. Růzha [-] ) , P. Bílý [-]

TJ Sokol Krč
J. Kozma [-] (73. P. Hošek [-] ) - M. Kanda [-] (39. L. Pícha [-] ) , J. Kieweg [-] , P. Kožíšek [-] , M. Pergler [-] , J. Zima [-] , T. Vokatý [-] , L. Klomfar [-] , L. Štumpfal [-] , S. Anděl [-] , B. Smítka [-]

ŽK: 71. J. Růzha , 88. P. Jarošík - 70. P. Kožíšek , 85. M. Pergler .
Hráči zápasu: P. Jarošík , J. Růzha - L. Štumpfal .
Místo: Kovářov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Štěrba Zdeněk - KALINA Josef, HESS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.