1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2020 20:30

1.kolo, Středočeský + Praha | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lobkovice vstoupily do Pivovary Lobkowicz esport ligy hubenou domácí výhrou


1

Lobkovice s týmem Francie zdolaly na úvod Klecany hrající s Liverpoolem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu přetavili ve tři body

První domácí zápas pro zástupce FC Lobkovice proti Sokolu Klecany vyšel vítězně. Domácí hráč vzal za svůj tým reprezentaci Francie v čele s mladíkem Mbappem. Proti němu stál první tým dosavadní sezóny Premier League Liverpool FC s hvězdným Salahem a Manem. Do zápasu vstoupil lépe tým domácích kdy hned ve druhé minutě na bránu střílel Ben Yedder jeho střelu však brankář Allison vyrazil na roh. Z následného rohu však Klecanům žádné ohrožení nehrozilo. V 16. minutě po krásném narážení střílel z hranice vápna Pogba. Střela šla jen kousek vedle pravé tyče. Hra měla celkem pomalý spád domácí drželi míč ve středu hřiště. Při jednom náznaku útoku si krásně vyměnil balón na vápně Nabil Fekir s Yedderem a levou nohou křížem přes bránu od pravé tyče rozvlnil krásně síť! 1:0 pro domácí Francii/Lobkovice. Po gólu se domácí stáhli do ústraní a spíš čekali a čím přijdou hosté. Ohrožení přišlo až ve 45.minutě, kdy se Wijnaldum dostal do vápna a vyslal krásnou střelu, bohužel pro Liverpool pouze do boční sítě. První poločas tedaÿ skončil 1:0 pro domácí celek.

Do druhé půle vstoupili domácí hráči s úkolem neinkasovat a spíše gól přidat. To se jim ale málem v 61. minutě vymstilo. Po akci ze strany od Salaha, kdy dával míč pod sebe, střílel Firmino. Gólman Lloris však střelu vytáhl na roh. Z následného centru od rohového praporku hlavou střílel stoper Van Dijk, brána však zůstala netrefena a gólman tak odkopaval od brány. Hráči domácích dobře kontrolovali hru. Za zmínku stojí skvělá defenzivní práce Ngola Kanteho, na druhé straně spousta akci skončila na Van Dijkovi. 15 minut před konečným hvizdem se odrazil míč ke Kantemu, který se z první snažil skórovat svou slabší levou nohou. Brankář hostů krásným zázrakem vyrazil na roh. Následný roh domácí nevyužili naopak Klecany získali míč a utíkali s ním dopředu. Tým Francie se stihl však vrátit a nebezpečí zahnat. V 90. minutě proběhla střídání u obou mužstev. Neměla ale vliv na konečné skóre.

Zápas skončil 1:0 pro domácí tým po brance Fekira. 

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku