1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2020 20:30

1.kolo, Středočeský + Praha | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd veze z Kostomlat tři body


1

Hráč domácích Kostomlat si zvolil anglický Liverpool FC, hostující reprezentant nastoupil s týmem Francie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním utkání se lépe dařilo hostujícímu týmu, který do zápasu vstoupil výraznou aktivitou. Domácí velice rychle ztráceli míč a hosté z toho těžili výraznou porcí šancí. V 10. minutě díky A. Griezmannovi šli hosté do vedení. V průběhu poločasu se domácí dostali dopředu jen díky rychlým protiútokům, které neměly šanci na úspěch. Ve 29. minutě se hosté dostali do dvoubrankového rozdílu díky O. Dembélému - 0:2. Ve druhém poločase se hrál úplně jiný fotbal, hosté znervózněli a domácí tým byl tím, kdo diktoval tempo hry. V 52. minutě pokus S. Maného ještě H. Lloris zlikvidoval, ale v 64. minutě na jeho střelu nedosáhl a bylo tak sníženo - 1:2. Poslední  dvacetiminutovka byla velmi dramatická, avšak díky skvělé obraně hostujícího týmu se nepodařilo vstřelit další branku. Troufnu si tvrdit, že ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, avšak selhali jsme v útočné fázi. Hostující tým si tak po zaslouženém vítězství připisuje první 3 body do tabulky Pivovary Lobkowicz esport ligy.



Ohlasy k zápasu



Jelikož se jednalo o 1. zápas Lobkowicz ligy, byl jsem poměrně nervozní co mě čeká. V zápase jsem dokázal poměrně rychle získat dvoubrankové vedení a zdálo se, že tento zápas zvládnu spíše v klidu. Soupeř ale hrál velice dobře a nakonec jsem ještě inkasoval na 2:1 a bylo z toho drama až do konce. Nakonec jsem vedení zvládl udržet a zvítězit.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku