6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště oslavilo st. svátek vysokou výhrou nad Velešínem B


Branky


9. J. Řepa , 11. Z. Rubeš , 28. M. Hajdák , 53. P. Pecha (p.) , 55. J. Řepa , 88. T. Zeman
0

Dohrávka prvního kola okresního přeboru se v onen sváteční den konala na fotbalovém hřišti v příhraniční oblasti, kde domácí tým FK Dolní Dvořiště hostil FC Velešín B. I přestože oba zúčastněné celky měly za sebou nepříjemné víkendové duely, pondělní výzva se nesla v též fotbalové kvalitě. Domácí sice vysokou výhrou dali najevo, že na jejich bojišti jen těžko někdo bude brát cenné body, ale Velešín se nehodlal jen tak vzdát a i když věděl o tom, že bude poražen, stále bojoval. Přečtěte si, jak šestigólový zápas probíhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště vzalo zápas do svých rukou

Dolní Dvořiště nehodlalo nechat nic náhodě a tak se již z počátku utkání chopilo obrovské iniciativy, z níž poprvé těžilo již v deváté minutě. Říha krásnou kolmou přihrávkou mezi soupeři pobídl k zakončení Řepu, jenž od poloviny hřiště pokračoval v individuální akci. Po několika zasekávaných balonech před brankářem Schneiderem svou příležitost dokonal jeho obstřelením a otevřel skóre. O dvě minuty později se domácí fotbalisté gólově vyjádřili znovu a opět po zařízení aktivního Říhy. Tento hráč zahrával rohový kop, jímž našel Rubeše s postavou jednoho z nejmenších hráčů na hřišti a poslední jmenovaný ve výskoku usměrnil zády míč k tyči velešínské klece. Na poločasový tříbrankový náskok zvyšovali domácí ještě v úvodní půlhodině. Zeman dal zpětnou přihrávkou možnost k zakončení Hajdákovi a ten po sedmadvaceti minutách hry z hranice pokutového území vymetl všechny pavučinky v šibenici Schneiderovy svatyně. To bylo rázné slovo, kdy si Dolní Dvořiště nahlas řeklo o tříbodový příděl, proti němž se Velešín mohl bránit jen těžko.

Velešín utrpěl opravdu bolestivou ránu

Ve druhém poločase se přítomná stovka fotbalových příznivců dočkala stejného počtu vsítěných branek, jako v prvním dějství, tedy tří. Sedm minut po změně stran se do velkého vápna Velešína doslova vedral Z. Rubeš a donutil soupeře k razantnímu zákroku. Ten byl však v rozporu s pravidly a rozhodčí Křížek nařídil penaltu. U té se obrovské zodpovědnosti ujal kanonýr Pecha a zvýšil na 4:0. Ten ale nebyl až tak jednoznačně úspěšný, jelikož mu benjamínek Schneider jednak odhadl stranu a druhak si na míč i sáhnul. Veškeré naděje, i když opravdu miniaturní, se pro hosty rozplynuly v pětapadesáté minutě. To se o legendárního bůra zasloužil již v tomto utkání dvoubrankový Řepa. Po pohledné kombinační akci sám autor gólu nahrál Krenauerovi, ten se s míčem otočil, posunul jej na Zemana, který zpětnou přihrávkou našel opět již zmíněného exekutora a pro toho už nebylo nic složitého, aby zakončil. Sladkou tečkou za utkáním byla v pořadí šestá trefa a to od muže, jenž branky střílet prostě musí. Dvě minuty před koncem šel sám na bránu Zeman, ale to ještě úspěšný nebyl, když jeho pokus Schneider kryl, ovšem vyrazil jej pouze ke Krenauerovi. Ten vystřelil sice skákavou, ale málo razantní střelou, jež také neuspěla a opětovně zasahující brankář Velešína doslova namazal opět Zemanovi a ten se z metrové vzdálenosti už mýlit doslova nemohl.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek: Poté, co jsme sehráli velice náročné utkání s Loučovicemi, nám pro tento zápas chyběl Mokoš, jenž pykal za červenou kartu a ještě stále potrestaný Kubík. Nastoupit nemohl ani Papaj s Trenčanským a tak šanci dostali jiní, načež zápas dopadl velmi dobře. I přesto, že výsledek je dostatečně výmluvný, Velešín nehrál vůbec špatně, přičemž si vytvářel dobré šance i za již rozhodnutého stavu. Pochválit musím celý náš tým, ale vyzdvihnutí si zaslouží náš kustod a pomezní Dalibor Hošek, když musel zastoupit brankářský post a počínal si více, než dobře. Nyní zajíždíme na horkou půdu do Chvalšin, kde nás nečeká nic snadného, ale věřím, že s prázdnou neodjedeme. Tímto bych rád naše fanoušky vyzval, aby nás přijeli podpořit.

FC Velešín B
Daniel Kudláček: Jak jsme s Kájovem hráli dobře, nyní to byl pravý opak. Nešlo nám nic a po individuálních chybách jsme brzy prohrávali o dvě branky. Celý první poločas byl děs. Druhá půle byla sice o něco lepší, ale přesto soupeř rychle vedl 5:0, po čemž maličko polevil a z toho vyplynulo naše zlepšení a pár tutovek. Ty jsme ale všechny do jedné zahodili. Dali jsme dvě břevna, stříleli vedle anebo nás domácí zablokovali. Dnes nevyzdvihnu opravdu nikoho.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
D. Hošek [-] - M. Hajdák [-] , T. Macanovič [-] , M. Marek [-] , J. Krenauer [-] - P. Pecha [-] (60. L. Doucha [-] ) , Z. Rubeš [-] , J. Říha [-] (54. M. Rubeš [-] ) , V. Kotlár [-] (68. M. Bandík [-] ) - J. Řepa [-] (85. P. Varhol [-] ) , T. Zeman [-]

FC Velešín B
F. Schneider [-] - J. Opekar [-] , J. Šváb [-] , J. Severa [-] , F. Jaroš [-] - M. Lefan [-] , J. Grznárik [-] , J. Zatloukal [-] , L. Trnka [-] - L. Hosenseidl [-] , T. Čulík [-]

Hráči zápasu: D. Hošek .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - Hešík František, Hrmo Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.