2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Nové Vsi a Brloha s chlupem ztratili body i v dalším duelu proti Loučovické Vltavě


Branky


76. J. Šusta , 87. J. Salzer - 49. J. Kališ , 78. R. Karták , 88. J. Kališ
0

Tak to je opravdu smůla. Druhý zápas bez bodu a opět jen rozdíl jediné branky. Takové nešťastné statistiky stíhají mužstvo FK Nová Ves - Brloh "B" v nové soutěži okresního přeboru po dvou odehraných kolech. Zato tým FC Vltava je na tom přesně naopak a ve svém druhém utkání si připsal druhé vítězství s nejtěsnějším možným náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bezbrankové první půli dominovali brankáři

Během počátečních pětačtyřiceti minut přítomní fanoušci, diváci a příznivci okresního fotbalu vstřelenou branku neviděli, ovšem šance k tomu byla a nejen jedna. Pod příčinou nedostatečné produktivity se dozajista podepsala značná řada nepřesností. Vltavští fotbalisté se spoléhali zejména na dlouhé nákopy, směrované hráčům na hrotu útoku, ty ale povětšinou končily u brankáře Švarce, jenž předvedl několik dobrých manévrů a zatím zdatně držel, případně mu pomohla, jak se říká, dobře postavená branková konstrukce. Zahrozit dokázali však také domácí, zejména při zahrávání standardních situací, stejně jako na druhé straně, tak i v táboře Loučovic dobře zasahoval brankář Hüttner. Ten byl, stejně jako jeho protějšek, stoprocentně úspěšný a poločas tak skončil bez branek.

Následných pět tref vítězě určit dokázalo

Po výměně stran se velké iniciativy chopili fotbalisté Vltavy. Netrvalo to ani pět minut a mohli slavit první úspěch. Kališ z poza vápna podebral míč a vysokou střelou jej uklidil do domácí brány, Švarc byl překvapený a na střelu nedosáhl. Dvakrát na druhé straně prověřil Hüttnera obránce Nové Vsi a Brloha Šusta, jehož první dalekonosnou střelu gólman hostí zlikvidoval, ale s druhou, jež přišla ihned vzápětí a skončila přesně u pravé tyče, si poradit neporadil a čtvrt hodiny před koncem bylo skóre vyrovnané. Na to však dokázali loučovičtí okamžitě odpovědět. O dvě minuty později se po autovém vzhazování míče chopil Karták a po střelebném pokusu, kterou ještě nešťastně tečoval jeden z domácích obránců, vrátil Vltavě těsné vedení. Hosté, jako by byli s vedením spokojeni, ve hře polevili a ačkoliv se pár šancí vyvrbilo na obou stranách, opět dominovali oba brankáři. Neopatrná hra svěřenců trenéra Hoška si ale sama řekla o trest a ten přišel v krátkém časovém rozmezí. Tři minuty před koncem se balon po odehrání rohového kopu dostal až k Jiřímu Salzerovi a ten opět vyrovnal. Ve vzduchu byl náhle cítit závan naděje jednobodové dělby, ale fotbalový klub hostí si z Loučovic přijel pro tři body a to také potvrdil ihned v následující minutě, což pro domácí mužstvo znamenalo jasnou smolnou ztrátu. Aktivní Kališ nakopával dlouhý balon za obranu, který nešťastně dostal do brány jeden z obránců Nové Vsi a Brloha, čímž skóre stanovil na konečných 2:3.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký (FK Bová Ves - Brloh "B"): Do zápasu jsme vstoupili s řadou nepřesností, avšak nakonec stejně na tom byl i náš soupeř. Hosté hrozili dlouhými nakopávanými balony, ale s těmi si náš brankář poradil. Následně jsme hru dokázali vyrovnat a z několika standardek také zahrozit, ale v první půli nedokázal skórovat nikdo. Druhý poločas byl už atraktivnější, padaly i branky, ale veškeré iniciativy se chopili hosté. Dotahovali jsme ztrátu a to hned nadvakrát. Na konci už při nás Štěstěna nestála a smolně jsme prohráli.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Novák [-] , J. Šusta [-] , V. Loucký [-] , R. Postl [-] - S. Smieško [-] , T. Hüttner [-] , J. Vejvoda [-] , L. Veverka [-] - V. Borovka [-] (62. J. Salzer [-] ) , D. Šolc [-] (51. J. Salzer [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - S. Gocala [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-] - J. Žák [-] , M. Toman [-] , J. Kališ [-] (90. J. Hošek [-] ) , L. Sojka [-] - P. Hynšt [-] (62. P. Zábranský [-] ) , R. Karták [-]

ŽK: 51. J. Novák , 76. J. Vejvoda - 60. J. Žák .
Hráči zápasu: J. Šusta , D. Šolc - M. Hüttner .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.