Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nadělily Nové Vsi legendárnáho bůra


Branky


0

Po neúměrné stabilitě prvních dvou kol se TJ Sokol Chvalšiny po jedné prohře a též jedné výhře představil poprvé na domácím hřišti a změřil síly s velice známým soupeřem. Tým FK Nová Ves - Brloh "B" sice v tomto ročníku ještě nevyhrál, ale oba zápasy mu utekly pouze o vlásek. Utkání se tedy čekalo víceméně vyrovnané, než takhle jadnoznačné, jak nakonec ve skutečnosti bylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou rozdílných poločasů začal poměrně vyrovnaně

Do utkání vstoupila obě mužstva celkem dobře a od samého začátku se hra začala přelévat z jedné strany hřiště na druhou, avšak bez větší fotbalové parády. Ve druhé minutě dobře nakopl balon Bauer, čímž poslal do útoku Hüttnera, proti němuž ale stál zodpovědný Holas a přes něj cesta nevedla. První opravdu pohledná příležitost nastala o dvě minuty později po samostatném úniku rychlonohého Fučíka, jenž ač byl nedovoleně držen, bez reakce rozhodčího putoval dál a nechal za sebou hned tři soupeřova hráče. V rozhodující chvíli se snažil i obejít brankáře, což se mu povedlo, ovšem nestihl balon a ten skončil v zámezí. Gólem zavanula i další akce Chvalšin v sedmé minutě, kdy Postl od pravého rohového praporku centroval míč, na něhož vyběhnuvší Švarc nedosáhl, ke štěstí fotbalistů hostí nedobíhal žádný útočící hráč. Následovala několika minutová hra ve středu hřiště s opravdovým minimem šancí až do dvacáté druhé minuty. Klein při pokusu uklidnit hru poslal neopatrnou malou domů k brankáři, jíž Švarc trestuhodně minul a nyní již Fučík do odkryté branky trestal. V osmadvacáté minutě gólová naděje svitla i pro tým Nové Vsi a Brloha. Podél velkého vápna putoval míč od Hüttnera přes Cábu až k Borovkovi a poslední jmenovaný hráč možnost vyrovnání hodně nepřesnou střelou zahodil a zklamal i o pět minut později, kdy s nepřesností zamítl další Cábovu pobídku. Závěrečných pět minut první půle už patřila domácím. Nejprve po kombinační hře Podskalský protáhl hostujícího brankáře střelou těsně mimo pravou tyč a poté onen útočník vyslal Fučíka do individuální akce. Ten si počkal na brankářův pohyb, poté jej obhodil, ale v rozhodujícím momentu zasáhl Šusta a zachránil tak poločasový výsledek na jednobrankové manko.

Druhá polovina byle v režii domácích a ti si zastříleli

Do druhé půle hosté vstoupili značně rozpoloženi, jako by to byl úplně jiný – značně horší – tým. Hrálo se zejména ve středu hracího pole, než se akce ujal bek Babinský. Svou důraznou hrou vybojoval balon a všiml
si za polovinou číhajícího Podskalského. Naservíroval mu přihrávku do běhu a oba společně vystartovali ku soupeřově brance. Chvalšinský útočník se poté rozhodl zakončit individuálně a obloučkem zavěsil i ve svém třetím letošním utkání. Tím Chvalšiny, jak se zdálo, převzaly otěže zápasu na svá bedra a svému soupeři již nedovolily téměř nic. Ve čtyřiašedesáté minutě si domácí na protivníkově polovině vytvořili prostor pro kombinační hru plnou trpělivosti, kdy se střely ujal ve správné chvíli Sadloň a zvýšil skóre na 3:0. O chvíli později mohl branku přidat i mladý záložník Nymsa, jemuž příležitost nabídl Fučík, ovšem ten zklamal a následovala první příležitost druhé půle pro Novou Ves. Loucký vybojoval balon pro sebe, předal jej dopředu vysunutému Hüttnerovi, kterémužto bohužel ke štěstí chyběla rychlost a tak na důsledné domácí zadáky nevyzrál. Nejkrásnější branka celého zápasu si dávala na čas až do sedmasedmdesáté minuty. Fučik opět zužitkoval své rychlé nohy a po Sadloňově přihrávce se vydal do samostatného úniku. Před gólmanem levou nohou míč podebral a ten po odrazu od horní tyče skončil v brance. Závěrečnou patnáctiminutovku už jakoby hosté začali brát vážně a začali si vyvíjet mírný tlak, jemuž pořád chyběla efektivita ke střelbě. Před Klimeše se však dostal Salzer, ale chvalšinský gólman poukázal na své kvality a zkušeně mu ve skluzu balon z pod nohou sebral. Ještě v samotném závěru se domácí zasloužili o jednu branku. Brankář Cába se po zranění ramene ujal místa střídajícího hráče v poli a uvedl se brankou. Po Postlově chytré přihrávce brankáře Švarce obstřelil a kapituloval tak výsledek na konečných 5:0.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Milan Šusta (FK Nová Ves - Brloh "B"): V prvním poločase, který jsme odehráli celkem solidně, jsme si dali prakticky vlastního góla, bohužel v této sezóně už třetího. Ale stále jsem měl dojem, že bychom zde mohli něco uhrát. Ale druhý gól byl, podle mě z ofsajdu. Já tedy nikdy nic neříkám, když to nevidím, nebo nemám dobrý přehled, ale tentokrát tomu tak určitě bylo. Poté se hra zlomila, rozpadla a kluci se začali na hřišti dohadovat. Přestal se hrát fotbal a z toho následně vyplynuly další tři góly. Je třeba uznat, že po dnešku z Chvalšin odjíždíme s menší ostudou.

FK Nová Ves - Brloh B
Zdeněk Čarek (TJ Sokol Chvalšiny): Tak dnes musím být spokojen, i když první poločas opět nepřinesl proměňování vyložených šancí a výsledek 1:0 vůbec nenasvědčoval tomu, že bychom Novou Ves nějak přehrávali. Na to jsme si řekli, že do druhého poločasu vlítneme, začneme kombinovat do obou stran, přičemž jsme se dostali do více příležitostí a chyby soupeře jsme potrestali ve výsledek 5:0.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Klimeš [-] - T. Holas [-] , P. Kliner [-] , M. Kamenský [-] (70. L. Lamač [-] ) , M. Babinský [-] - M. Sadloň [-] (75. M. Matoulek [-] ) , P. Sluka [-] , P. Postl [-] , T. Nymsa [-] (77. J. Hundsnurcher [-] ) - P. Podskalský [-] , L. Fučík [-] (83. P. Cába [-] )

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - P. Cába [-] (46. D. Šolc [-] ) , J. Šusta [-] , J. Baier [-] , R. Klein [-] , R. Postl [-] - T. Hüttner [-] , V. Loucký [-] , L. Veverka [-] , F. Bauer [-] - V. Borovka [-] (60. J. Salzer [-] )

ŽK: 30. M. Sadloň - 52. V. Loucký , 73. J. Šusta .
Hráči zápasu: M. Babinský - J. Šusta .
Místo: Chvalšiny. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petroušek Antonín - V. Decarli , J. Vejvoda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.