2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště minulé zaváhání odčinilo a na svém hřišti Křemži nedovolilo vstřelit branku


Branky


0

Poté, co FK Dolní Dvořiště nezvládlo předešlé utkání na půdě Přídolí, čekala na něj šance zmíněné zaváhání odčinit, avšak snadný sok jej rozhodně nečekal a to loňský účastník vyšší soutěže Sokol Křemže. Hostující tým neprožívá zcela příznivý návrat do okresního přeboru a po výhře z minulého kola jej postihla další rána. V aktuální sezóně se do domácí branky poprvé postavil opravdový beton Patrik Trenčanský a ihned se uvedl čistým vychytaným štítem. Dolní Dvořiště pak mohlo slavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polovina utkání na vítězného adepta poukázat neuměla

Již od úvodního hvizdu bylo jasné, že se lepší mužstvo, které na hřišti převezme nadvládu, bude hledat jen těžko. A tak se taky úvodní pětačtyřicet minut hrálo spíše ve středu hřiště s opravdovým minimem větších šancí, i když první zásadní vzrušení přinesla již devátá hrací minuta. Zeman nadějně operoval v pokutovém území hostů, kde byl faulován a sám čekal odpískání penalty. Skutečnost se však na situaci podívala jinak. Rozhodčí Hybner sice přiznal, že nedovolený zákrok na domácího útočníka zmerčil, avšak z důvodu, že se poroučel k zemi přílišně dobrovolně, vytasil žlutou kartu a nařídil odkop od Linhovy branky. Více značných příležitostí k vážnějšímu ohrožení jednoho z brankovišť první poločas nepřinesl a tak si příchozivší fanoušci museli na vsítění branky ještě počkat.

Úspěšnější však byli domácí, když skórovali hned dvakrát

Do druhého poločasu vstoupilo Dolní Dvořiště o poznání svědomitěji a první důvod k jejich radosti přišel necelých čtvrthodinu po změně stran. V padesáté deváté minutě utkání agilní záložník Krenauer zahrával standardní situaci zhruba z rohu pokutového území Křemže a svůj pokus vyslal přímo na bránu. Dráha střely po lehké teči změnila svůj směr, na jejíž konci byl dobře postavený Zeman a pro něho již nebyl sebemenší problém z malého vápna trefit opuštěnou bránu. Tím domácí mužstvo samotný vývoj zápasu přebralo ve svůj prospěch a v závěru zápasu mohlo svou snahu zužitkovat podruhé. Mokoš na polovině hřiště vybojoval míč, snažil se jej vyvézt směrem dopředu, což by znamenalo vyloženou příležitost k samostatnému úniku, ale na poslední chvíli byl zezadu sražen k zemi hostujícím Koubou. Rozhodčí byl nekompromisní a okamžitě hříšníka z Křemže odměnil červenou kartou. Křemežský Sokol byl rázem oslaben a tím si boj o alespoň jednobodový příděl značně zkomplikoval načež místní fotbalisté vycítili svou příležitost, jíž se také chopili. Pecha ve čtyřiaosmdesáté minutě prodloužil balon na Krenauera, jenž jej zpracoval na prsa z asi dvaceti metrů krásnou střelou nártem přeloboval až přílišně vysunutého brankáře hostů. Tím bylo rozhodnuto, jelikož oslabená Křemže v krátkém zbývajícím čase odpovědět nedokázala.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (FK Dolní Dvořiště): Získání tří bodů byla pro nás povinnost a ta nám v utkání velela. Sice jsme cíl splnili, ale výhra se nerodila vůbec lehce. Velmi rád bych pochválil celý tým, zejména za druhou půli a největší mé uznání tentokrát připadá Krenauerovi a Pechovi. Oba zápas odjezdili doslova po zadku, přičemž první jmenovaný úvodní branku zařídil a druhou vstřelil, u jejíž zrodu naopak stál právě Pecha. V příštím kole nás čeká Zlatá Koruna a my se na ní musíme dobře připravit, jelikož jí máme po nezdaru v jarním utkání z minulého ročníku rozhodně co vracet.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - M. Marek [-] , P. Varhol [-] (28. K. Šrefl [-] ) , L. Doucha [-] (75. Z. Rubeš [-] ) , M. Rubeš [-] - J. Mokoš [-] , J. Krenauer [-] , T. Macanovič [-] , R. Papaj [-] (85. M. Bandík [-] ) - T. Zeman [-] (70. D. Hošek [-] ) , P. Pecha [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] - M. Fleischman [-] , P. Kouba [-] , T. Matějka [-] (71. L. Kiss [-] ) - J. Fučík [-] , M. Novotný [-] , M. Opekar [-] , S. Brabec [-] - P. Volf [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-]

ŽK: 9. T. Zeman , 34. J. Mokoš - 34. R. Kaprál . ČK: 79. P. Kouba .
Hráči zápasu: P. Pecha , J. Krenauer .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hybner Jan - Boga Luboš, Stráský Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.