2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves a Brloh letos prvně vyhráli, když jim nestačil náhradní tým Větřní


Branky


0

Po šesti neúspěšných bojích, kdy tým FK Nová Ves - Brloh B vybojoval pouhý jeden bod za nerozhodný zápas, se pro něho konečně roztáhla černá oblaka. Na fotbalovém hřišti v Brloze přivítal SK Větřní B a v nelehkém duelu zvítězil. V utkání dvou rezerv se na malém hřišti lépe zorientovali domácí a nynějšího soka dvěma brankami již v první půl načali, načež ve zbývajícím čase změnu nedopustili. Půjde nyní o záchytný bod pro odraz?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku rozhodla již první polovina utkání

Na hřišti v Brloze se obě mužstva potýkala s malými rozměry hřiště, což už z počátku hrálo do karet domácím fotbalistům a proto si vytvořili znatelný tlak, vládli ve hře a stření zóny pažitu měli pod svou kontrolou. Již v deváté minutě se také po zásluze dostali do vedení. Loucký vybojoval míč, po čemž jej poslal křižným pasem za obranu přímo na Veverku a ten v individuální příležitosti neměl problém Votýpku překonat. Větřínští stále měli problém. Nemohli svou hru přizpůsobit prostoru bojiště a strádali také v důrazu, což byla další věc, v níž je Nová Ves s Brlohem přehrávala. A následně ve dvaadvacáté minutě přišel naprosto zasloužený druhý gól. Domácí zkušený zadák Šusta předal balon aktivními Louckému, jenž jej dále posunul v pokutovém území na Postla a ten přes obránce zakončil Votýpkovi mezi nohama. Přesto mohli hosté ještě v závěru úvodní půle snížit. Zkušený a nestárnoucí matador Ginzel sice nastřelil pouze břevno, ale v bezprostřední blízkosti mohl úročit Homer, avšak ten nedokázal trefit odkrytou klec, když poslal míč nad ni. Výsledek úvodní půle tak hovořil pro domácí.

Větřní si nemohlo zvyknout na malý prostor

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat a dá se říci, že při domácích hráčích stála Štěstěna. Hosté promíchali sestavou a se rozložením tři – čtyři – tři tak hodlali s nepříznivým stavem něco kloudného vymyslet. Na hrot postavili vysokého Květoňe, s jehož pomocí mohli snadněji sbírat vysoké balony. Hra se z pohledu hostí o poznání zlepšila, ale koncovka byla stále neefektivní, když již zmíněný dlouhán hned dvakrát zklamal. Nejpre jej vychytal gólman Švarc a posléze sám z malého vápna mířil mimo. Šanci měl také Ginzel, ale z trestného kopu tento obránce nastřelil konstrukci domácí svatyně již podruhé. Tým Nové Vsi a Brloha si vítězství ubojoval a ve druhém dějství již žádná branka nepadla, ačkoliv k ní měl opravdu blízko Veverka. Ten se však sám o druhou trefu v zápase připravil, když netrefil opuštěnou bránu za Votýpkou.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Milan Šusta: Začátek zápasu, potažmo první poločas, patřil jen nám a ovládali jsme hřiště, načež jsme měli převahu zhruba do třicáté páté minuty. Do té doby jsme vsítili dva góly a soupeře jsme přehrávali. Nicméně, potom si Větřní na malé hřiště v Brloze zvyklo a my jsme polevili, po čemž se hra vyrovnala a nebojím se říci, že ve stejném duchu se to neslo i ve druhé půli. Vedení jsme si sice udrželi a tři body si konečně připsali, ale spokojen jsem spíše jen s úvodním dějstvím. To druhé bylo spíše takové udržující, kde už moc fotbalovosti k vidění nebylo, co je ale důležité, tři body jsou, jak se říká, doma a na tom záleží. Naším nejlepším hráčem byl, alespoň dle mého úsudku, Vašek Loucký, který byl hodně aktivní a podílel se na obou gólech.

SK Větřní B
Vlastimil Sulzer: Pro nás je toto prohrané utkání spíše zklamáním. Tamní terén nám nesedl a velikost hřiště hrála také proti nám, když jsme se při naší žalostné hře spíše hledali nebo si navzájem překáželi. Domácí byli připraveni a dokázali se zajisté rychleji přizpůsobit, po čemž také zvládli vyhrát. Za našeho nejlepšího hráče dnes volím Jílka, který se na rozdíl od nás všech snažil po celých devadesát minut.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Šusta [-] (73. T. Hüttner [-] ) , M. Baier [-] , V. Jungwirth [-] , F. Bauer [-] - V. Loucký [-] (77. P. Veber [-] ) , J. Anderle ml. [-] (70. J. Baier [-] ) , J. Bárta [-] , J. Salzer [-] (58. D. Šolc [-] ) - R. Postl [-] , L. Veverka [-]

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - M. Kotlár [-] (62. J. Taher [-] ) , T. Hromada [-] (46. V. Květoň [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Šaray [-] - P. Homer [-] , J. Cifreund [-] , M. Jílek [-] , M. Přibyl [-] - V. Sulzer [-] , L. Turek [-]

Hráči zápasu: V. Loucký - M. Jílek .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Jungwirth Václav, Kopřiva Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.