Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasně výmluvný zřetel na sebe vzal duel velešínské rezervy s Hraničářem


Branky


0

Do utkání FC Velešín B nasadil několik mladých tváří a to se hned rázně projevilo. Urputná bojovnost byla znát, ale nezkušenost si vybrala svou daň. Zato jeho soupeř TJ Hraničář Malonty potvrdil, že bude jedním z hlavních aspirantů na postupové příčky a tak si doslova otevřel střelnici, na níž mladé budoucí naděje Velešína doslova rozstřílel sedmi přesně mířenými projektily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas znamenal rozhodnutí

Hned pět branek přinesla první polovina utkání a ta už před výměnou stran znamenala jasnou tečku za zdaleka nedohraným utkáním. Malonty začaly soupeře tlačit už od výkopu, ale kromě několika rohových kopů si větší šanci k dobytí velešínské branky nevytvořily. To však přestalo být pravdou v šesté minutě. Na centrovaný balon si naběhl Matouš Kouba a jeho zakončení hlavou bylo už jasnou povinností. Poté se hosté nepochopitelně stáhli a ke hře se mohl dostat Velešín, jenomže ten si nedokázal vydobýt prakticky nic a zaslouženou iniciativu si na svou stranu přebrali opět fotbalisté Hraničáře. Dvacet minut se ani jedna síť nevlnila, ale jak se mluví o klidu před bouří, tak začaly z kopaček hostů létat střely jako blesky až za Schneiderova záda. Nejprve se do střeleckého zápisu dostalo jméno Jiřího Pešla a toho po pouhých dvou minutách následoval i mladík Petr Setla. Krátce po půlhodině hry se svým prvním zápasovým gólem zaskvěl Martin Beneda a na poločasových 0:5 završil snahu ve čtyřicáté minutě Ludvík Mezei. Další pětiminutovka prvního poločasu již žádné brankové vyjádření nepřineslo, ale jak vidno, před druhou půlí bylo o konečném výsledku zcela jasně rozhodnuto.

Velešín se prosadil alespoň jednou

Ve druhém poločase už malontští spíše kontrolovali výsledek, zbytečně neotevírali hru a tempo hry jasně diktovali. Na branky byla druhá polovina utkání již méně efektivní, ale prosadit se dokázalo domácí mužstvo, byť jen jednou, ale při takovém debaklu je i ta čestná branka důležitá. Další slovo si vzali ovšem opět hosté a to hned pět minut po změně stran. Prosadila se čerstvá síla na place a to náhradník Milan Městecký, jehož branka znamenala rovný půltucet střelecké efektivity Hraničáře, avšak ani to stále nebylo poslední slovo. Jako jediný, kdo vstřelil v onom utkání více, než jednu branku, byl zkušený Martin Beneda, který završil snažebnou aktivitu sedmým zásahem a jeho tým poté utrpěl pouhou jednu odpověď, která jej připravila o čistý štít. Za rezervu Velešína se trefil pouze Michael Matuška pouhé dvě minuty před závěrečným hvizdem. Na více již nezbýval čas a tak utkání skončilo v poměru jedné branky domácích proti sedmi kulím hostí.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Daniel Kudláček (záložník): Jediné, co bych k zápasu řekl, je poděkování naší juniorce. Ta nás podpořila v opravdu hojném počtu a musím uznat, že mladíci hráli dobře, jenom by to chtělo do budoucna vypilovat více zkušeností. Je třeba uznat, že Malonty si všechny tři body zasloužily.

TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (předseda): S výsledkem jsme naprosto spokojeni. Ubojovali jsme si jasné vítězství, kde jsme soupeře jasně přejeli a zaskvěl se zejména Matouš Kouba, jehož okamžitě volím jako nejlepšího hráče zápasu. Proměnili jsme většinu našich šancí a to má za následek tak vysoký výsledek.



Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - J. Opekar [-] , Š. Král [-] , B. Rameš [-] , M. Matuška [-] - L. Trnka [-] , J. Schmidtmayer [-] , D. Kudláček [-] , M. Lefan [-] - T. Semerád [-] (46. A. Řebík [-] ) , J. Mikeš [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , J. Pešl [-] , R. Svatoň [-] - M. Kouba [-] , M. Rybár [-] , P. Korch [-] (46. M. Městecký [-] ) , P. Setla [-] - M. Beneda [-] , L. Mezei [-] , L. Pulec [-]

ŽK: 39. Š. Král , 43. T. Semerád - 27. K. Beutl , 87. M. Kouba .
Hráči zápasu: M. Kouba .
Místo: Velešín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Oberfalzer Pavel, Beutl David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.