7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovných sedm kulí jako v Sarajevu. Dolní Dvořiště sestřelilo Novou Ves


Branky


18. T. Zeman , 44. T. Zeman , 57. T. Zeman , 62. P. Varhol , 66. P. Pecha , 74. P. Pecha , 76. J. Řepa
0

Dokonalou střelnici si doma otevřel tým FK Dolní Dvořiště, který k osmému kolu okresního přeboru vyzval soupeře ze dna tabulky. Jeho aktuální protivník FK Nová Ves - Brloh B utrpěl opravdu nemalou ránu, když hned sedmkrát inkasoval a na tuto těžkou kanonádu nedokázal odpovědět ani jedinkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Zemana odstartovaly kanonádu

Dolní Dvořiště si během prvního poločasu vypracovalo uklidňující vedení, ale jeho výsledek, oproti tomu konečnému, nebyl vůbec natolik jednoznačný. Nová Ves se nedostala takřka k ničemu a pokud ano, zasahovali zodpovědní zadáci domácího mužstva anebo zkušený gólman Trenčanský. Dvě vstřelené branky Tadeáše Zemana určily jasnou převahu svěřenců trenéra Hoška, do kabin před druhým poločasem odcházeli značně spokojeni a se zřetelně znatelnou výhodou před pokračováním po změně stran.

Nová Ves se nedokázala vyjádřit ani jednou

Druhý poločas byl na branky již pikantnější, když jich přinesl hned pětici a zaskvět se dokázal domácí kanonýr Zeman poté, co se do střeleckých statistik zapsal hattrickem a rázem tak vede i tabulku nejlepších exekutorů soutěže. K němu se po dvou úspěších přidal i kapitán Pavel Pecha a neotálel ani navrátilec do základní sestavy, jmenovitě Petr Varhol a nová posila dolnodvořištského fotbalu, nesoucí jméno Jakuba Řepy. Tato čtveřice úspěšných autorů branek se postaralo o kanonádu sedmi úderů, kterýmiž byl rezervní tým Nové Vsi a Brloha vyveden s výraznou ostudou.

 

Dolní Dvořiště tak za poslední tři zápasy neinkasovalo branku, vstřelilo jich celkem třináct a drží si titul nejlépe bránícího mužstva. Naopak jeho aktuální soupeř stále trčí na posledním místě tabulky a vymanit se z něj, nebude vůbec lehká záležitost.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (trenér): Utkání jsme zvládli na výbornou, když jsme soupeři nedovolili prakticky vůbec nic. Celý zápas jsme dominovali a výsledek mluví za vše. Pochválit musím všechny včetně kluků z lavičky. Trošku vyzdvihnout musím Michala Rubeše, který odehrál opravdu výborný zápas. Příští týden zajíždíme do Kájova a určitě se nechceme vrátit s prázdnou.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký (útočník): To byl nejhorší zápas, jaký jsme v této sezóně odehráli. Nevycházelo nám vůbec nice. Soupeř byl jednoznačně lepší, nám chyběl jakýkoli důraz a nedokázali jsme vymyslet ani jednoduchou kombinaci. Ze zápasu jsme odjížděli s ostudou a pořádně okopáni. Na to, že jsme k duelu dorazili oslabeni o některé členy základní sestavy, se vymlouvat nemůžeme a do příště se musíme zlepšit. Čeká nás Frymburk a ten se na nás jistě řádně připraví.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - M. Rubeš [-] (81. M. Bandík [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (52. L. Doucha [-] ) , M. Hajdák [-] - V. Kotlár [-] , T. Macanovič [-] , P. Varhol [-] (71. Z. Rubeš [-] ) , J. Řepa [-] - P. Pecha [-] , T. Zeman [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - P. Cába [-] , F. Bauer [-] , V. Jungwirth [-] - L. Veverka [-] (46. J. Šusta [-] ) , J. Salzer [-] , S. Smieško [-] , E. Poula [-] , P. Veber [-] - V. Loucký [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 13. T. Zeman , 37. J. Kubík - 19. L. Veverka , 30. S. Smieško , 78. V. Jungwirth .
Hráči zápasu: M. Rubeš , T. Zeman , P. Varhol .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Hošek Dalibor, Vejvoda Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.