M. Toman 17.
1:1
(1:0)
57. P. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltava přišla o šňůru domácích výher, když jí Křemže dovolila pouze remízu


Branky


17. M. Toman - 57. P. Volf
0

Že FC Vltava na vlastním trávníku doslova dominovala, ukázalo několik posledních utkání, které ono mužstvo Loučovic odehrálo právě před svým publikem. Vysoký výsledek byl téměř zajištěn. Zdá se ovšem, že tomuto času již odzvonilo, alespoň tedy pro aktuální kolo, kdy Sokol Křemže nastoupil do duelu s tímto věděním a hrou zezadu nehodlal domácím dovolit větší riziko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočné snažení Vltavy vyústolo gól jedinkrát

Fotbalisté domácího mužstva hodlali co nejvíce vytěžit již z úvodu onoho utkání a jediným jejich cílem mohl být vyloženě jen maximum branek, přičemž chtěli odehrát klidný zápas. To jim však hráči Sokola značně znepříjemňovali svou tvrdou a agresivní hrou, z níž vyústil i počet obdržených karet. Zejména obránce Brabec se nebral servítky. Po sérii neúspěšných nájezdů se Loučovice přeci jen dočkaly. V sedmnácté minutě po straně křemežským zadákům unikl Sojka, efektivně namazal kanonýru Michalu Tomanovi a ten s úspěchem míč za Linhova záda dostal. Hosté mnoho aktivity doposud nepředvedli, utkání hráli spíše v defenzivní činnosti a fotbalisté Vltavy se této hře přizpůsobili. První půle tak více, než pouhou jednu branku, nepřinesla.

Volf zařídil Křemži remízový stav

Následující dějství již přineslo jakýsi náznak tlaku domácích hráčů, ale ten byl spíše platonický, bez čehokoliv, co by vedlo ke změně. A tak přišel trest v podobě vyrovnávacího postihu. Po nedorozumění loučovické obrany míč vybojoval Kaprál, který jej následně postrčil k Petru Volfovi a ten pěknou střelou k tyči nedal Hüttnerovi šanci. To byl další impuls pro svěřence trenéra Hoška, aby zabrali, jenomže jejich následující převaha opět troskotala na nepřesnosti, načež Křemže nikam nechvátala, hrála na čas a zdržováním se vyznamenal zejména brankář Linha, který se takto prohřešil za cenu žluté karty. V poslední minutě utkání se hosté dostali do deseti hráčů, když byl vyloučen zkušený Novák za nevybíravý faul na Tomana. Krátkou početní převahu nedokázaly Loučovice patřičně potrestat a utkání tak končilo překvapivou remízou, kdy Vltava poprvé před domácím publikem tratila.


Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér): Minulý týden v Přídolí se s námi snažili přídolští hrát fotbal, ale to co předvedla Křemže je ostuda fotbalu, od začátku do konce hráli s úmyslem někoho zranit, neustále diskutovali s rozhodčím a dokonale umějí zdržovat hru. My jsme bohužel zápas odchodili se soupeřem a nedokázali jsme se nakopnout k lepšímu výkonu, u některých hrála roli životospráva a netrénovanost

Sokol Křemže
Martin Vosika (hrající trenér): Utkání jsme doslova odjezdili. Do Loučovic jsme jeli vyloženě s tím, že tam chceme uhrát co nejlepší výsledek odzadu, což se nám dařilo, než jsme inkasovali první gól. Výborně zahrál na středu zálohy Petr Snížek, díky němuž jsme také už více branek nedostali. Ve druhém poločase jsme dokázali vyrovnat a když Vltava začala tlačit, museli jsme se hodně bránit. To se nám také podařilo a je nutno uznat, že remízu jsme si doslova vybojovali.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Fejtek [-] (67. J. Matulík [-] ) , J. Toth [-] , M. Koutský [-] (73. P. Zábranský [-] ) , M. Liška [-] - V. Dudla [-] , L. Sojka [-] , J. Kališ [-] (64. P. Hynšt [-] ) , J. Žák [-] - M. Toman [-] , R. Karták [-] (78. M. Šíma [-] )

Sokol Křemže
R. Linha [-] - P. Kouba [-] , V. Novák [-] , S. Brabec [-] , P. Rienessl [-] - P. Volf [-] , J. Fučík [-] , P. Snížek [-] , T. Matějka [-] - M. Vosika [-] (70. J. Troup [-] ) , R. Kaprál [-] (90. L. Stejskal [-] )

ŽK: 37. J. Kališ , 55. M. Liška - 18. M. Vosika , 23. S. Brabec , 85. P. Kouba , 90. R. Linha . ČK: 89. V. Novák .
Hráči zápasu: M. Toman - P. Snížek .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Hüttner Miloslav, Stráský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.