Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny zajistily zasloužený zvrat, soku z Přídolí nadělily čtyři branky


Branky


0

Dobrý první poločas měl za sebou celek TJ Sokol Přídolí, který přijel brázdit půdu Chvalšin. Již deváté minutě se ujal vedení a přesto, že domácí tlačili na pilu, nenechal se zahanbit a udržel si neprůstřelnost až do přestávky. Poté ale přišel destruktivní zvrat. TJ Sokol Chvalšiny nehodlal brát nic jiného, než vítězství a tak čtyřmi přesnými údery zasadil hostujícímu soupeři tvrdý direkt, čímž jej ze své půdy sprovodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přídolí dokázalo využít chyby Chvalšin

Úvod do utkání, kde byl chvalšinský Sokol jasně favorizovaným týmem, nebyl z pohledu domácích vůbec úspěšný. Již v deváté minutě se svěřenci trenéra Čarka dopustili hrubé chyby a tu agilní David Pavlis zcela zaslouženě proměnil ve prospěch Přídolí. Skóre bylo otevřeno. Nicméně, jak postupoval čas, začaly se herní iniciativy ujímat Chvalšiny, které vyhořeli na svém již tradičním nedostatku, na neefektivní koncovce. Kdyby totiž domácí během celého utkání nastříleli dvojciferný počet branek, nemohl se nikdo divit. Úvodních čtyřicet pět minut tak přineslo nespočet gólových příležitostí z kopaček místního mužstva, jenomže dosud stále úspěšně účinkovala nepřesnost anebo gólu stačil zabránit hostující brankář Pavel Mittash.

Góly padaly jen do jedné klece

To druhá polovina zápasu již byla o poznání lepší a na vstřelené branky atraktivnější.Hned v úvodní minutě po změně stran úročil Podskalského centr hlavičkou Tomáš Nymsa a rázem bylo vyrovnáno. Prvotní nahrávač se poté ukázal také jako pravidelný střelec. Tři minuty po hodině hry efektivně patičkou překonal hostujícího brankáře i Patrik Podskalský a obraz nabyl své existence. To ale stále nebylo všechno. Závěrečná desetiminutovka totiž zela ve znamení další dvojice úspěšných zásahů. Nejprve v osmdesáté minutě využil dobré práce svých spoluhráčů střídající Pavel Postl, když z metru bezchybně dorážel do prázdné brány a o chvíli později na konečných 4:1 završil skóre po Babinského vzdušné pobídce nejvyšší domácí hráč Martin Kamenský, jak jinak, než hlavou. 

 

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (trenér): Výsledek hovoří jasně pro nás, ale opět jsme neproměnili spoustu šancí. Nejprve jsme po vlastní chybě inkasovali a potom soupeř začal bránit a my se nemohli prosadit. Ačkoliv jsme k tomu měli spoustu příležitostí, brankář Mittasch zachytal výborně. Naštěstí jsme začátkem druhé půle vyrovnali a dá se říci, že po hodině hry soupeř fyzicky úplně odpadl, z čehož vyústil až přebytek dalších gólovek. Nebýt hostujícího gólmana, tak branek mohlo být minimálně deset. Co se týče hráče zápasu, tak opět volím těžko, dobře hráli všichni, ale vyzdvihnu Milana Babinského.




Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - P. Klimeš [-] , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] , M. Babinský [-] - T. Nymsa [-] (78. J. Čarek [-] ) , M. Postl [-] , P. Sluka [-] , J. Decarli [-] (80. V. Decarli [-] ) - L. Fučík [-] (71. P. Postl [-] ) , P. Podskalský [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - P. Adamec [-] , M. Kegel [-] , V. Písko [-] - J. Písko [-] , J. Štěpánek [-] , J. Opelka [-] , O. Papaj [-] - D. Pavlis [-] , M. Halmich [-] , P. Schwarz [-] (62. P. Janů [-] )

ŽK: 48. J. Decarli - 44. J. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Babinský .
Místo: Chvalšiny. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hybner Jan - Lamač Ladislav, Písko Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.