Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov zastavil rozjeté Dolní Dvořiště, jelikož využil Trečanského vyloučení


Branky


0

Na půdu soupeře zajížděl celek FK Dolní Dvořiště s vizitkou dlouho neporaženého mužstva a byl zcela odhodlán uspět i v Kájově. Jenomže domácí nehodlali dát svou kůži lacino a brzy zaslouženě vedli. Teprve až druhý poločas ale rozhodl o jasně vypovídajícím skóre, z něhož vzešly tři body pro TJ Sokol Kájov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájovští dostali výhodu početní převahy

V naplánovaném utkání devátého kola okresního přeboru se střetly dva tábory z horní poloviny přeborové tabulky. A jak se jeví konečné skóre jednoznačně, po první půli to tak rozhodně nevypadalo. Zápas však zjevně rozhodlo zbytečné vyloučení hostujícího brankáře Patrika Trenčanského, což jeho tým značně oslabilo. Ačkoliv Dolní Dvořiště hrálo téměř celý zápas v deseti, nepůsobilo vůbec odevzdaně, ba naopak, bylo značně nebezpečné, ale úspěšnější byli přeci jen kájovští. Ti se o vedoucí a zároveň jedinou branku prvních pětačtyřiceti minut zasloužili už v šesté minutě. Werner poslal centrovaný balon na aktivního forvarda Didkivského, ale jeho střelu zastavila branková konstrukce. Od horní tyče se míč však odrazil přímo na Jiřího Čermáka a ten svou dorážku již vsítit dokázal. V dalším průběhu úvodní poloviny utkání se oba týmy sice rvaly za prosazením, jenomže bez potřebného vyjádření a tak toto těsné vedení domácích znamenalo i začátek druhého dějství.

Čábela v deseti minutách zápas rozhodl

Po změně stran už se začaly vlnit obě sítě, avšak vícekrát ta hostující. Nejdříve ale přišlo vyrovnání. Centru z pravé strany se v padesáté páté minutě zhostil agilní Jan Krenauer, který s ničím neotálel a okamžitým projektilem z voleje napálil míč za Galkova záda, jenomže ihned záhy si vedení na svou stranu strhnul opět Kájov. To přišla desetiminutovka matadora Čábely. Nejprve minutu po inkasované brance Kolaj sklepl míč a předložil jej Žilavému, jehož centr našel přesně hlavu právě Davida Čábely, kterýžto takzvaným angličanem skóroval a za asistence tyče se šest minut po hodině hry Sokol radoval znovu. Zpětnou přihrávku Doubka napálil Haláček do již zmíněné brankové konstrukce, od té si balon našel cestu k Čábelově levačce a pro něj už nebyl problém ho zdárně vsunout za brankovou čáru. Čtvrtý a poslední gól padl opět z iniciativy domácího mužstva a to čtyři minuty před koncem řádné hrací doby. Rohový kop, zahrávaný nakrátko, znamenal centr Haláčka na střídajícího Lubomíra Maška a ten úročil jednoduchým zahráním placírkou na konečných 4:1.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): Vyloučení Trenčanského soupeře hodně oslabilo, ale my jsme však výhodu v prvním poločase využít nedokázali. Po soupeřově vyrovnání, jeho nejlepším hráčem Krenauerem, jsme konečně zabrali a zaslouženě přetáhli vítězství na svou stranu. Všichni střídající hráči hru oživili a přispěli k celkovému úspěchu nad silným soupeřem. Gólově se dařilo oslavenci Davidu Čábelovi, který ve svých čtyřiceti letech vstřelil dvě branky.

FK Dolní Dvořiště
Jan Krenauer (obránce): Těžko hledám slova. Do Kájova jsme přijeli v mírně oslabené sestavě a musím říci, že mě zklamal přístup některých našich hráčů. Mysleli jsme si, že všechno přijde samo a ono bohužel nepřišlo. V prvních deseti minutách jsme dobře kombinovali a soupeře jsme k ničemu nepustili, jenomže z jednoho překopnutí nám kájovští dali šťastný gól. Potom mimo vápno fauloval náš jinak výborný gólman, načež přišla červená karta a bylo po zápase. Podle mě byla hodně přísná, jelikož jsem za ním byl ještě já. Pak už přišlo slovo Kájova a my jsme poločas pouze tak nějak dohráli. Ve druhé půli jsme z jedné šance dokázali sice vyrovnat, byli jsme na koni, jenže netrvalo a Kájov nám vstřelil úplně laciný gól a to nás položilo. V příštím trháku kola nás Čekají Malonty a my se musíme našemu trenérovi za tento výkon omluvit a zápas vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] (46. L. Kolaj [-] ) , J. Baláž [-] (75. R. Novotný [-] ) - S. Werner [-] (65. R. Mazanec [-] ) , J. Čermák [-] , J. Haláček [-] , P. Doubek [-] (80. L. Mašek [-] ) - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] (87. J. Fišer [-] )

FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - M. Marek [-] (88. M. Bandík [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (46. J. Říha [-] ) , M. Hajdák [-] - L. Doucha [-] (13. J. Posel [-] ) , P. Varhol [-] , T. Macanovič [-] , V. Kotlár [-] - T. Zeman [-] (65. M. Rubeš [-] ) , P. Pecha [-] (73. Z. Rubeš [-] )

ŽK: 75. J. Baláž - 52. T. Macanovič , 60. J. Krenauer . ČK: 13. P. Trenčanský .
Hráči zápasu: D. Čábela - J. Krenauer .
Místo: Kájov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Korbel Karel, Hošek Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.