3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště v derby doma uspělo, když pouze těsně předčilo Hraničáře


Branky


19. T. Zeman , 27. P. Pecha , 66. P. Pecha - 17. M. Beneda , 90. P. Setla
0

Největším tahákem desátého kola okesního přeboru, o čemž mimo jiné mluví i zdaleka nejvyšší návštěva, bylo místní derby. V tom domácí FK Dolní Dvořiště ke vzájemnému poměru sil vyzvalo soka TJ Hraničář Malonty. Sto padesát přítomných diváků bylo svědkem utkání, kteréž jim nabídlo celkem pět vstřelených gólů, načež po závěrečném hvizdu měli důvod k obrovské radosti po vítězství právě domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště otočilo nepříznivý vývoj utkání

Dobře připravené hřiště v Dolním Dvořišti hostilo derby mezi místním celkem a jedním z aspirantů na vrchol tabulky, malontským Hraničářem. Utkání bylo už od začátku pikantní, což vyvrcholilo v rychlé vedení hostí, ačkoliv se Martin Beneda prosadil za značné pomoci Štěstěny, když zavěsil po pobídce od rozeběhnutého Faltuse. Radost z otevření skóre ale Hraničáři nevydržela nikterak dlouho. Za pouhé dvě minuty bylo srovnáno po akci, jíž zakončil nejlepší střelec domácího mužstva Tadeáš Zeman. Po centru Pechy sklepl Kotlár míč rovnou před bránu a již zmíněný ostrostřelec se nemohl z bezprostřední blízkosti mýlit, načež hlavou balon uklidil do odkryté brány. O další gólové vyjádření si řeklo podruhé v řadě Dolní Dvořiště. Ještě před uzavřením první půlhodiny hry si o slovo řekl nestárnoucí matador Pavel Pecha, kterýžto poukázal na léta zkušeností a geniálně nachytal brankáře Bílého, když jej propálil tvrdou střelou na bližší tyč. V té době již patřila veškerá iniciativa domácím a ti si také závěr poločasu pohlídali. V dobrém světle se mimo jiné ukázal záskok za Trenčanského, týmový kustod a stabilní pomezní rozhodčí Dalibor Hošek. Tím, co v bráně předvedl, svůj tým značně podržel.

Malonty pouze snížily a to až v nastavení

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva se stejnou vervou, jako do úvodu utkání a patřičně znát byla i snaha Malont, které chtěly bezpodmínečně vyrovnat. Svého soka zatlačily, ale gólově se vyjádřit prozatím nedokázaly. Když po hodině hry opět úřadoval Pavel Pecha, bylo zcela jasně rozhodnuto. Dolní Dvořiště právě okupovalo brankoviště Hraničáře, načež Kotlár křižným pasem přes celé pokutové území našel zcela volného domácího kapitána, jenž si míč ze vzduchu zpracoval a z hranice malého vápna svým druhým gólem v zápase položil soupeře na kolena. Následující půlhodina se nesla ve znamení další porce snahy, ale o své se přihlásil sám sudí Marek, jenž byl za hrubou urážku od Faltuse nucen tasit červenou kartu. Přestože času nebylo nazbyt a hosté ještě hráli v početní nevýhodě, v nastaveném čase dokázali vstřelit kontaktní gól. Míč po zahrání rohového kopu putoval do skrumáže hráčů před Hoškem, kde byl nejdůraznější mladík Petr Setla a hlavou snížil. Na víc už ale nezbyl čas a Domácí tak mohli slavit důležité vítězství.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (trenér): Za výkon v dnešním utkání musím pochválit celý mančaft. Myslím si, že zápas jsme zvládli na výbornou a je jen škoda, že jsme po první půli nevedli výraznějším rozdílem. I když na nás Malonty po přestávce vlítly, Pecha je okamžitě dorazil třetím gólem a bylo hotovo. Vyzdvihnout musím mého bráchu v bráně, který nás za stavu 1:1 neskutečně podržel a celý zápas chytal na jedničku. Velké poděkování patří zejména také našim fanouškům, vedeným Vaňousem.

TJ Hraničář Malonty
Lukáš Pulec (útočník): Jednalo se o klasické derby s těžkým utkáním na obou stranách. My jsme do zápasu vstoupili hodně špatně i přesto, že jsme vedli po vstřelení šťastného góla. Jenomže potom soupeř dvěma trefami otočil, načež následovalo ze strany Dolnáku až zbytečné zdržování hry. Tím to derby, řekl bych, ztratilo na náboji. Nejlepším hráčem na hřišti byl jednoznačně Pavel Pechů, který je snad nesmrtelný a většina hráčů by si z něj měla vzít příklad, dále Honza Krenauer na stoperu. Tihle dva ten zápas prostě udělali. My jsme to trošku psychicky nezvládli, dostali jsme další červenou kartu a s tím souvisí opět další výkon rozhodčího, to je pořád dokola. Pan Holub je sice, pravda, starší pán, ale zápas podobného formátu by neměl pískat člověk, co vůbec neběhá. Já bych chtěl Dolňáku pogratulovat k výhře, protože si vyhrát zasloužil a přestože nejlepšího hráče z našeho týmu budu vybírat opravdu ztěžka, tak si to nejvíce zaslouží asi Martin Beneda.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
D. Hošek [-] - M. Rubeš [-] , J. Krenauer [-] , M. Hajdák [-] , M. Marek [-] - V. Kotlár [-] (83. L. Doucha [-] ) , J. Říha [-] (77. R. Papaj [-] ) , P. Varhol [-] , J. Řepa [-] - P. Pecha [-] (62. J. Mokoš [-] ) , T. Zeman [-] (90. Z. Rubeš [-] )

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Svatoň [-] , M. Gažák [-] (66. J. Kubát [-] ) , J. Debnár [-] - M. Kouba [-] , M. Rybár [-] , T. Faltus [-] - L. Mezei [-] , M. Beneda [-] , L. Pulec [-]

ŽK: 81. J. Mokoš , 90. Z. Rubeš - 13. T. Faltus , 73. L. Mezei , 90. J. Kubát , 90. M. Rybár . ČK: 87. T. Faltus .
Hráči zápasu: D. Hošek , J. Krenauer , P. Pecha - M. Beneda .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Boga Luboš, Mrenica Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.