Derby žádné překvapení nepřineslo


Branky


0

V sobotním slunečném odpoledni se necelá padesátka fanoušků přišla podívat, jak si povedou týmy Kájova a Větřní „B“. První vzájemné střetnutí těchto celků nabídlo dvě branky. Obě vstřelilo kájovské mužstvo a odvezlo si z Větřní výhru 2-0. Do sobotního utkání nastupovali domácí s rolí papírového favorita, jelikož se vyhřívali na pěkném pátém místě a větřínské béčko okupovalo poslední příčku tabulky Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali hostující chyby

Zápas začal ve svižném tempu a domácí chtěli co nejrychleji vstřelit úvodní branku, aby se jim v zápase lépe dýchalo. Jak si přáli, tak se i splnilo. Již ve třetí minutě vystihl L. Kolaj chybnou rozehrávku hostí a vzápětí prostřelil gólmana M. Dobrovodského, 1-0. Kájov si hlídal hubený výsledek, a když ve 28. minutě hosté opět chybně rozehrávali, tak kájovští mohli slavit podruhé. Hrubici hostujícího celku vystihl opět L. Kolaj, který naservíroval míč před prázdnou klec D. Čábelovi, který už měl jednoduchou pozici a hlavou se nemýlil, 2-0. Větřní mohlo snížit na rozdíl jediné branky, ale dalekonosnou pumelici, kterou vyslal J.Šustr zastavila pouze tyč Galkovi svatyně, a tak se šlo do šaten za dvoubrankového vedení domácího výběru.

D. Čábela opět rozdával fotbalovou radost

Druhý poločas přinesl, stejně jako ten první, dvě branky. V pořadí třetí branka domácích přišla v 62. minutě po rohovém kopu P. Doubka. Nadýchaný centr z Doubkovo kopačky si našel stehno D. Čábely, a ten si, ač velmi netradičně stehnem, připsal již druhou branku v tomto utkání, 3-0. V závěru zápasu, konkrétně v pětaosmdesáté minutě, vyslal ve velké pohodě hrající D. Čábela centr na střídajícího J. Šmikmátora, který se zjevil sám před brankářem Dobrovodským a nechytatelnou bombou prostřelil hostujícího brankáře počtvrté, 4-0. Více se už v zápase nestalo a domácí si po pohodlné čtyřbrankové výhře připsali další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec: Po neurovnané hře v prvním poločase, jsme rozhodli zkušenostmi klíčových hráčů. Nejlepší hráč Kájova: Luigji Kolaj.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , J. Petřík [-] - P. Doubek [-] , J. Čermák [-] , J. Baláž [-] , J. Čer [-] (85. V. Žilavý [-] ) , R. Novotný [-] (73. J. Šmikmátor [-] ) - S. Werner [-] (68. M. Frühauf [-] ) , L. Kolaj [-] , D. Čábela [-]

SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - F. Soukup [-] , V. Sulzer [-] (46. T. Sulzer [-] ) , M. Přibyl [-] , J. Šustr [-] , J. Dušek [-] , J. Taher [-] (22. P. Marek [-] ) , M. Kosař [-] , M. Vegeš [-] , M. Jílek [-] , L. Turek [-]

ŽK: 52. L. Kolaj , 64. J. Petřík - 73. M. Přibyl .
Místo: Kájov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petroušek Antonín - DIDKIVSKÝ Andrij (N), FIŠER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.