0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

2.0

Zázemí

4.0

Chvalšiny vstřelily jedinou branku utkání a slaví postup!


Branky


0

Chvalšiny nastoupily v sestavě se třemi útočníky s jasným cílem – zatlačit domácí do defenzivy a co nejrychleji skórovat. Hostím také chyběl v obraně kapitán Tomáš Holas, kterého nahradil Jakub Decarli. Domácí Přídolí mohlo pouze překvapit, i když se zde nehraje soupeřům lehce, tak Chvalšiny si s přídolským prostředím poradily a zaslouženě mohly slavit postup do 1. B třídy, protože Loučovice nedotáhly slibně rozvíjející se zápas v Křemži k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí mnoho, branka jediná

Již od začátku utkání bylo patrné, že chtějí chvalšinští dát co nejrychleji branku, která by jim přinesla klid na kopačky. Kombinace však vázla, a když už se hosté dostali do slibné příležitosti, tak je zradila koncovka. Domácí měli příležitost ke vstřelení úvodní branky v desáté minutě, kdy M. Štěpánek vystřelil technicky na zadní tyč, ale parádním zákrokem pravou nohou se zaskvěl chvalšinský brankář Petr Cába a proto byl výsledek po dvaceti odehraných minutách stále bezbrankový. Skóre se měnilo poprvé a také naposledy ve 23. minutě, kdy se trefil Lukáš Fučík, který vystřelil Chvalšinům postup. Dělo se tak po útoku tří hostujících hráčích, Fučík si vedl míč středem hřiště a posléze z hranice velkého vápna vystřelil po zemi k levé tyči, a vstřelil tak úvodní branku 0-1. Velkou příležitost měli hosté po nádherné střele Milana Babinského, která jen těsně minula šibenici domácí branky. Do další příležitosti se dostal kanonýr soutěže P. Podskalský, ale jeho střela o půl metru minula svatyni domácích. 

Gólově bídná druhá půla

Druhý poločas se nesl v duchu hostujícího týmu, který se snažil vstřelit uklidňující druhý gól. Příležitostí k tomu měl dost, avšak žádná neskončila za zády M. Brože. Velkou příležitost mohli mít hosté při stažení M. Sedloně či podražení L. Fučíka, jenomže naneštěstí pro ně zůstala píšťalka rozhodčího Adamoviče němá. Do dalších příležitostí se protlačil Podskalský, který však orazítkoval tyč domácí brány a o pár chvil později ho napodobil Fučík, který nastřelil břevno. Za pár minut mohl poslat hosty do dvoubrankového vedení M. Babinský, kterému však jeho samostatný únik chytil domácí brankář. Poté přišla příležitost dvou mladíčků ve chvalšinském dresu. Duo Zwifelhofer a Nymsa běželo dva na jednoho, avšak obránce na poslední chvíli jejich příležitost zblokoval. Domácí zahrozili pouze z dalekonosného přímého kopu, který však brankou neskončil a sérii autů a rohových kopů v samotném závěru chvalšinští zvládli a odvezli si z Přídolí jak tři body, tak i postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Po nezdarech v posledních zápasech jsme chtěli doma uhrát slušný výsledek a myslím si, že můžeme být spokojení. Zápas jsme málem začali v 10 hráčích a do brány musel Biči (Michal Brož), který si jednoznačně zaslouží titul hráče zápasu. Čekají nás ještě dva důležité zápasy a pokud se pořádně nesejdeme, nezabereme a minimálně jednou nevyhrajeme, nechci si ani představit, jak tuto sezónu ukončíme.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába, brankář: Do zápasu s Přídolím jsme šli s jediným cílem a to vyhrát. Ale nás cíl nám velice stěžovalo mokré a nerovné hřiště, na kterém se prostě fotbal hrát nedá. Přídolí jen dvakrát ohrozilo naši bránu a i bez naší legendy, kapitána Holase jsme to zvládli. Hráli jsme aktivně. Trenér nasadil tři útočníky, takže útočná snaha z našeho týmu byla patrná. Ale jelikož jsme si nedokázali nahrát na 3 metry díky špatnému hřiště a dobrým reflexivním zákrokům gólmana Přídolí jsme zkrátka dali jen jeden gól, ale i ten na výhru a celkové vítězství v soutěži stačil. Takže jednou větou, ,,nekonečnej válec''



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - V. Písko [-] , J. Písko [-] - J. Písko [-] , T. Šimek [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] (62. P. Schwarz [-] ) , R. Radykhovskyy [-] , Z. Moťka [-] - P. Gamba [-] (55. D. Dvořák [-] ) , J. Štěpánek [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - J. Decarli [-] , L. Lamač [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] - M. Postl [-] , M. Sadloň [-] (77. P. Zwifelhofer [-] ) , P. Sluka [-] - M. Babinský [-] (89. M. Matoulek [-] ) , L. Fučík [-] (87. J. Čarek [-] ) , P. Podskalský [-] (72. T. Nymsa [-] ) -

ŽK: 76. V. Písko , 87. M. Brož - 23. M. Babinský .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MITTASCH Pavel (N), HUNDSNURSCHER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.