2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborov si doma nedokázal poradit s Boršovem B


Branky


2. R. Dušek , 19. V. Hornyčár (p.) - 17. D. Bíba , 33. D. Bíba , 50. R. Vacek , 85. J. Ovčáček
0

Boršov si připsal další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

Domácí vstoupili velmi dobře do utkání, když hned ve druhé minutě po chybě hostující obrany skóroval hlavou Radim Dušek (1:0). Domácí povzbuzeni gólem byli v první části aktivnější a jejich útoky byly nebezpečné, ale hostující obrana si s nimi poradila. Hostům se ale po pěkné akci a nahrávce Ovčáčka podařilo v 17. minutě skórovat Davidem Bíbou (1:1). Domácí ale za dvě minuty opět strhli vedení na svoji stranu, kdy po sporně odpískané penaltě skóroval Vasyl Hornyčár (2:1). Hosté ale zabojovali a v závěru poločasu měli více ze hry a dostávali se často k pokutovému území domácích. Ve 33. minutě po faulu domácích na pronikajícího Vacka skóroval z trestného kopu podruhé David Bíba (2:2). 

Boršov rozhodl ve druhém poločase

Ve druhém poločasu se domácí pokusili o vstřelení gólu a měli několik dobrých šancí. Ty ale neproměnili a to hosté potrestali dvěma šikovnými góly, kde nejdříve Lysina v 50. minutě přesnou přihrávkou našel Radka Vacka, který pronikl středem obrany a překonal brankáře domácích (2:3). V závěru hosté již kontrolovali vítězství a nedovolili domácím skóre srovnat. Naopak v 85. minutě vstřelil Josef Ovčáček po hezké přihrávce Vacka ještě jeden gól (2:4).



Sestavy


TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - P. Jiran [-] , O. Proskočil [-] , J. Bartyzal [-] (71. J. Holeček [-] ) , D. Svoboda [-] - R. Dušek [-] , P. Semrád [-] , F. Kasparides [-] , T. Chalupa [-] - V. Hornyčár [-] , J. Nezl [-] (46. S. Janouch [-] )

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - Z. Švejda [-] , J. Kuchař [-] , P. Křemen [-] , R. Šafařík [-] - M. Litvan [-] , J. Ovčáček [-] , M. Lysina [-] (66. D. Vávra [-] ) , D. Bíba [-] - J. Langer [-] , R. Vacek [-]

Hráči zápasu: R. Dušek - D. Bíba .
Místo: Zborov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hruška Radek - Tůma Stanislav, Uhlíř Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.