3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Žichovice pálil Pavel Horváth!!! Přihlíželo 550 diváků.


Branky


14

Před prvním utkáním jarní části sezóny bylo uveřejněno, že za domácí nastoupí proti Starému Plzenci také exligový Pavel Horváth. A návštěvnost na zápase tomuto očekávání odpovídala - na utkání dorazilo 550 diváků a i když branky padaly pouze v prvním poločase, jistě se nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za půl hodiny - listinu střelců uzavřel Horváth

Davu divákům proudících na hřiště v Žichovicích nevadilo pochmurné a ještě chladné počasí. Žichovice jsou vedoucím celkem tabulky, podpora je tak na místě a navíc si po dlouhé době přijel kopnout také Pavel Horváth. Domácí začali nebezpečněji už v 9. minutě se prosadil jejich kapitán Bunaru, který dostal pěknou kolmici mezi obranu a míč uklízel pohotově k tyči. Plzenec se snažil odolávat, ale Žichovice dominovaly. Ve 23. minutě navyšoval vedení střelou z dálky Čadek, pro jehož střelu si hostující brankář nevybral svou nejsilnější chvíli. Možná přílišnou uvolněností následně vznikalo v domácí obraně několik okének, které se hosté snažili využít. A jednou se jim to také povedlo. Ve 28. minutě snižoval po protiútoku Vávro, který šikovně přehodil domácího brankáře. Nicméně to bylo z útočných choutek Plzence vše a otěže opět převzali domácí. Po půlhodině hry byl zhruba 20 metrů od Vykoupilovy brány faulován žichovický útočník a k přímému kopu se postavil Pavel Horváth. K velkému potlesku se prosadil parádní trefou kolem nastavené zdi a navýšil vedení na 3:1. Do přestávky se mohlo skóreještě změnit, nicméně smůla v koncovce, zejména domácích, byla veliká.

Kontrola výsledku

Ve druhém poločase se skóre nezměnilo. Domácí si vytvořili řadu šancí, ale jejich zakončení bylo neúspěšné. Hosté se snažili hrozit z protiútoků, ale i jim se okénka postupně zavírala. Žichovičtí si tak výsledek pohlídali a při závěrečných pěti střídání domácích hráčů se každému dostalo velkého potlesku od přihlížejících diváků. Za tak pěknou kulisu by se nemusel stydět kdejaký druholigový tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Utkání bylo v naší režii. Bohužel v našich obranných řadách bylo až moc okének a soupeř toho využíval k brejkům. Tím se držel v zápase. Na našich kopačkách byl opět problém v zakončení a proto je výsledek jen takový, jaký je. Dnes byly na hřišti znát zkušenosti Pavla Horvátha a Petra Čadka. Se vstupem do soutěže jsem spokojen.

SK Starý Plzenec
Martin Košťál, kapitán hostů: Žichovice byly fotbalově lepší. Na hřišti byla znát zkušenost domácích hráčů. V druhém poločase už soupeř polevil a hlídal si výsledek.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , O. Chalupa [-] (81. J. Krýsl [-] ) , Š. Říha [-] (65. T. Hnídek [-] ) , P. Horváth [-] (90. P. Rojík [-] ) , K. Krejčí [-] , P. Čadek [-] (90. L. Červený [-] ) , I. Butnaru [-] (84. M. Špírek [-] ) , D. Žáček [-] , R. Beneš [-]

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - J. Eliáš [-] , R. Vávro [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] , J. Kuncendörfer [-] , P. Menšík [-] , J. Bauer [-] , M. Pícka [-] (60. R. Kalousek [-] ) , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-]

ŽK: 68. O. Havlíček , 70. P. Brejcha .
Hráči zápasu: P. Horváth , P. Čadek .
Počet diváků: 550. Rozhodčí: Volf Michal - SLADKÝ Stanislav, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favorité na postup do kraje a v tomto zápase to jenom potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích