1:1
(0:1)
40. M. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany přišly o výhru v předposlední minutě


Branky


89. P. Houska - 40. M. Zeman
0

V 11. kole hostilo doma Mokré, mužstvo z Chrášťan. Hráči domácího výběru si minulé kolo s chutí zastříleli na hřišti Dolního Bukovska, kde vyhráli 7:1. Doma však nevyhráli od poloviny září. Hráči Chrášťan rovněž minulé kolo vyhráli, když si v derby poradili s Koloději v poměru 3:1. Navíc se mohli v případě vítězství posunout na druhé místo před Lipí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany, které si byly vědomy bodové ztráty vedoucího Lipí, chtěly v případě výhry zaútočit na čelo tabulky. Samotné utkání v Mokrém však v prvním poločas mnoho fotbalových akcí nenabídlo. Domácí hráči se snažili vyzrát na hostující obranu kombinací, ale defenziva Chrášťan fungovala spolehlivě a brankář Michalec si za prvních 45 minut, nemusel připsat žádný extra zákrok. To samé prakticky platilo i na druhé straně, kde před Alexovou brankou sice rozjelo pár závarů, ale bez gólové tečky. Ta nakonec přišla v samém závěru první půle, když se porohovém kopu prosadil hostující Zeman – 0:1. Do kabin tak odcházeli s nejtěsnějším možným rozdílem, spokojenější hosté.

 

Druhý poločas byla hra přeci jen živější. Mokré se snažilo více útočit a tlačit se za vyrovnáním, což vyhovovalo Chrášťanům, které do otevřené obrany mohly podnikat jeden brejk za druhým. Bohužel pro ně měl brankář Alexa dobře postavenou branku. Nejprve pálil do tyče Jindřich Kremsa a o chvilku později zazvonila tyč po střele Příhody, podruhé. Domácí se k ohrožení hostující branky dostávali díky standardním situacím, které nelibě nesli hostující hráči. Namísto navýšení skóre a pojištění vedení z několika dalších brejků, tak pro Chrášťany v závěru přišel trest. Další nákop do vápna si našel Houska a přesným zakončením srovnal na konečných 1:1. Chrášťany tak přezimují na 3. místě, ale jaro bude v boji o postup ještě hodně vyrovnané.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas to byl nepříjemný. Věděli jsme, že Chrášťany budou chtít dát první branku a pak se pokusit jednobrankový náskok ubránit do konce zápasu. Samotné utkání bylo vyrovnané, ale v závěru prvního poločasu se hosté dostali do vedení. Druhý poločas se obraz hry nezměnil. S postupem času jsme však otevírali zadní vrátka, když jsme se tlačili za vyrovnáním. To vyhovovalo hostům, kteří podnikali rychlé brejky, ale pro nás naštěstí bez gólového zakončení. V závěru zápasu se hosté soustředili více na diskuzi s rozhodčím než na hru, dostali jsme se do tlaku a dočkali se v předposlední minutě vyrovnání."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Do Mokrého jsme si jeli pro výhru a 3 body, a nebyli jsme daleko. V první půli se domácí snažili kombinovat, my jsme se dostávali k občasným závarům. Před pauzou po rohovém kopu dotlačil míč s pomocí obránce Martin Zeman. Druhou půli se domácí snažili vyrovnat, my jsme z brejků mohli výhru pojistit, ale J.Kremsa a Příhoda trefili jen tyč, ani další šance se neujaly. Domácímu tlaku velice pomáhal pan rozhodčí Hora, který téměř všechny souboje pískal jako naše fauly, a z mnoha nákopů do vápna se v úplně poslední minutě nakonec šťastně prosadil střelec Houska. Rozhodčí zářil spokojeností skoro víc než domácí hráči a po chvilce hned zápas ukončil. Odvezli jsme tedy jen bod."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , R. Rottner [-] , L. Tancer [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] , V. Klement [-] , P. Zachleder [-] (46. J. Kruťko [-] ) - P. Tauber [-] (70. J. Hrabánek [-] ) , P. Houska [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - M. Jedlička [-] , V. Mach [-] , P. Mach [-] , P. Koňařík [-] - M. Zeman [-] , P. Suchan [-] (78. P. Svatoš [-] ) , R. Drozd [-] , O. Bahleda [-] (85. J. Šmidmajer [-] ) , J. Kremsa [-] (80. J. Vomáčka [-] ) - P. Kremsa [-] (82. T. Příhoda [-] )

ŽK: 78. P. Suchan , 85. O. Bahleda , 88. V. Mach .
Hráči zápasu: P. Houska - P. Koňařík .
Místo: Mokré. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hora Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.