3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si v závěru podzimu připsalo druhou porážku v řadě


Branky


29. J. Vostracký , 72. R. Hauser (p.) , 76. D. Schneider - 39. L. Kruťko
0

V posledním kole zajíždělo vedoucí Lipí na hřiště do Černého Dubu. Domácí hráči si chtěli v posledním kole zlepšit náladu, za nepříliš povedeným podzimem, kde určitě počítali s více než 7 body. Jenomže k rozlučce s podzimní částí přijelo první Lipí, které bylo doposud na venkovních hřištích stoprocentní a po domácí prohře ve šlágru kola s Týnem, chtělo díky výhře přezimovat na prvním místě. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z obou stran to byl opatrný fotbal a Černý Dub nechtěl dát Lipí nic zadarmo. Ve 13. minutě kopali hosté z Lipí přímý volný kop za hranici velkého vápna, ovšem Lávička netrefil bránu. V 16. minutě se Hauser z pozice stopera dostal do úniku, ale nepřesným centrem marně hledal nabíhajícího Hošnu. Švercl ohrozil hostující bránu přímákem z dalekých 30 metrů, ale gólman vyrazil na roh, ze kterého následně Schneider hlavičkoval do náruče brankáře Macháčka. Ve 24. minutě kopal opět Švercl přímý kop, ale brankář Macháček krásným zákrokem vyrazil na roh. První změna skóre přišla ve 28. minutě Vostracký si na půli vzal balon, s kterým se dostal až na hranici vápna a střelou kolem Macháčka poslal domácí do vedení  – 1:0. Lipí se pro obdržené brance probralo a začalo si vyvíjet tlak. Ve 31. minutě musel Liebl odkopávat míč brankové čáry. Vyrovnávací gól přišel ve 37. minutě, když Hauser zachraňoval na brankové čáře, ale z následného centru Kruťko hlavičkou překonal Lomského – 1:1.

 

 

Ve druhém poločase začalo Lipí aktivně už od začátku a hned ve 47' přišel možná zásadní moment zápasu. Lávička táhl balón z levé lajny směrem k vápnu kde byl faulovaný, odražený míč se dostal ke Kruťkovi, který by šanci proměnil, ale jelikož rozhodčí neponechal výhodu Lipí zahrávalo přímý volny kop, ze kterého se nic nezrodilo. Poté se Lipí nezmohlo na sebemenší ohrožení Lomskeho svatyně, Černý Dub poctivě bránil a střední záložníci Kapoun se Šverclem odebírali hostům míče, jak se jim zachtělo. Lipí to zkoušel i vzduchem ale nakopávané míče sbírali černodubští. V 72. minutě pronikl Švercl do vápna, kolem tří hráčů hostí a poslední z nich Švercla fauloval. Následnou penaltu proměnil nekompromisní dělovkou pod břevno Hauser. - 2:1. O 4 minuty později přišla další gólová akce. Na dlouhý aut Koblice si naběhl Schneider a hlavičkou překonal Macháčka. - 3:1. Posledních 15 minut se hrálo jen mezi vápny a přes výbornou obranu se Lipí už prosadit nedokázalo.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - R. Hojda [-] , R. Hauser [-] , P. Kuba [-] , T. Barták [-] - M. Liebl [-] (63. J. Koblic [-] ) , F. Kapoun [-] , P. Hošna [-] , M. Švercl [-] - D. Schneider [-] , J. Vostracký [-] (53. M. Novotný [-] )

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Zvánovec [-] , V. Radouch [-] , M. Svoboda [-] - P. Klečka [-] , L. Kruťko [-] , O. Kaše [-] (82. T. Jinek [-] ) , J. Holinka [-] , J. Kümmel [-] - P. Kaše [-] (86. P. Kočer [-] ) , R. Lávička [-] (60. Š. Svoboda [-] )

ŽK: 68. P. Kaše , 71. M. Svoboda , 78. P. Klečka , 80. O. Kaše .
Hráči zápasu: F. Kapoun , M. Švercl .
Místo: Č.Dub. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Stach Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.