3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jitebnice s přehledem porazila Boston Kluky


Branky


0

Jistebnice přívítala na svém hřiští v netradiční čas 10:00 Boston Kluky. Hostující tým od začátku ročníku ještě neprohrál a nehodlal svoji sérii přerušit ani v Jistebnici. K utkání však přijeli fotbalisté hostů oslabeni a poprvé v sezoně prohráli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli ve vedení domácí

Utkání začali lépe hosté. Radek Košatka poslal míč po lajně na Vojtěch Marka, který ještě prodloužil na Michala Marka, ten nacentroval na Kůse a ten se zakončením neuspěl. Ramovič předvedl skvělý zákrok. O pár minutek později se dstali hosté do další šance. Předvedli povedený ťukec a Štěpán vyslal z úhlu tvrdou střelu jen těsně mimo. V 16. minutě se dostali hosté do přečíslení tří na jednoho, ale Ramovič vyrazil špičkou nohy. První domácí šanci měl Jan Muž, ale z přímého volného kopu mířil těsně nad. Ve 22. minutě byl Šváb faulován těsně před vápnem a z přímého kopu se prosadil Tomáš Maňák, ačkoliv byla jeho střela ještě tečována Mrzenou - 1:0. V první půli už se nic zajímavého nestalo a domácí šli do kabin spokojenější s jednogólovým vedením v zádech.

Ve druhém poločase přidali domácí dvě branky

 V 53. minutě rozehrál Šváb aut na Jana Muže, který vystřelil, ale Svoboda vyrazil na roh. Po rohovém kopu se dostal míč na kopačky Vladimíra Kotalíka, který si obhodil jednoho z beků a zkušení zvýšil na 2:0. Další velkou šanci měl Martin Muž, ale trefil pouze tyč hostující branky. O minutku později předal střídající Podzimek míč na Zdeňka Švába, ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na konečných 3:0. Na konci utkání měly ještě dvě šance domácí, ale ani jedna brankou neskončila. Hosté tak poprvé v sezoně prohráli a z Jitebnice si neodvezli ani bod.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - P. Bechyně [-] , M. Maňák [-] , R. Trpka [-] , V. Kotalík [-] - J. Muž [-] (75. M. Svatoš [-] ) , Z. Šváb [-] , M. Muž [-] (82. J. Bojko [-] ) , T. Maňák [-] - J. Švec [-] , M. Mrzena [-] (68. V. Podzimek [-] )

1.FC Boston Kluky
P. Svoboda [-] - R. Košatka [-] , M. Nedvěd [-] , V. Košatka [-] , M. Kůs [-] (65. J. Strnad [-] ) - V. Marek [-] , O. Fučík [-] , J. Košatka [-] (82. L. Říha [-] ) - M. Nedvěd [-] , M. Štěpán [-] , M. Marek [-]

ŽK: 61. T. Maňák , 89. M. Maňák - 18. M. Marek , 22. V. Košatka , 51. M. Nedvěd , 64. M. Kůs , 70. M. Štěpán , 80. J. Košatka . ČK: 41. R. Košatka .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jan - Havlík, Váňa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.