0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Lažiště opět padla


Branky


0

Zatímco Bělčice byly jediné, kdo si zatím dokázal poradit s ambiciózním celkem z Vodňan, rezerva Lažiště odjížděla v minulém kole do Kestřan, aby si odtamtud přivezla porážku 1:3. Je nasnadě, že na domácím trávníku chtělo nyní béčko Lažiště vyhrát, v cestě jim však stály Bělčice, které si rozhodně chtěly ponechat nějaké body na cestu domů. A tak se také stalo. V oboustraně čistém utkání bez udělených karet Bělčice nejprve vsítily úvodní gól, pak si rezerva Lažiště nešťastnou tečí dala gól vlastní a v samém závěru v nastaveném čase po minutovém pobytu přidal bělčický Krameš třetí a poslední gól zápasu. Rezerva Lažiště tak opět padla, tentokrát doma, 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům, domácí se osmělili v závěru

Bělčice zahájily utkání sebevědomě. Dostávaly se více do šancí a jedna z nich byla nakonec korunována úspěchem. Již ve 13. minutě trefil hostující Jiří Řezáč po pěkné akci jen tyč, aby následnou dorážku poslal jeho spoluhráč Martin Ráž mimo. Ve 20. minutě se ovšem Jiří Řezáč již nemýlil a nekompromisně zavěsil na 1:0. O čtyři minuty později mohl tentýž hráč po povedeném centru Adama Ježka přidat další branku, avšak stoper domácích střelu pohotově zablokoval. O další dvě minuty později se do centru Martina Hevery centru zavěsil v malém vápně Ondřej Páca, ale gólman domácích Ondřej Vašura jeho prudkou hlavičku do středu branky reflexivně vyrazil. Nakonec se ke slovu dostala i domácí rezerva Lažiště. Ve 35. minutě získali ojedinělou příležitost ke skórování, když došlo ve vápně k nedorozumění obrany Bělčic. Tuto šanci ovšem hostům  zlikvidoval dobrým vyběhnutím mladý, teprve šestnáctiletý gólman hostí Matouš Burian.

Poslední gól zápasu po minutovém pobytu na hřišti v 1. minutě nastavení

Stav 1:0 po první půli mohl dopadnou všelijak. Byly zde šance jak na vyrovnání, tak i na navýšení skóre. Domácí se rozhodně nehodlali vzdát. Po přestávce přidala rezeva Lažiště na důrazu a její hráči se hrnuli do šancí. Jejich úpornou snahu o vyrovnání ovšem překazil v 50. minutě Ondřej Páca, jehož střílený centr si k hrůze domácích nešťastnou tečí usměrnil stoper Lažiště přímo k tyči do branky: 2-0. Druhá branka v síti a navíc vlastní, to podlomilo veškeré snažení domácích a naopak to byli Bělčičtí, které tato situace povzbudila. Po druhé brance už hosté v podstatě až do konce kontrolovali hru a mohli skóre ještě navýšit. Ve druhém poločase si Bělčice vypracovaly tři velké šance, ovšem ani Jan Cibulka v 81. minutě, střídající Jakub Levý v 85. minutě ani Adam Ježek v 88. minutě své příležitosti nevyužili. Tak došlo nakonec ke kuriózní brance v samém závěru, kdy v 90. minutě přišel na hřiště Luboš Krameš, který po sotva minutovém pobytu na hřišti vsítil v 91. minutě již nastaveného času hlavou po centru Adama Ježka poslední gól zápasu a upravil tak na konečných 3:0 pro Bělčice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, TJ Sokol Bělčice: Od začátku jsme domácí přitlačili a až na posledních pět minut první půle a začátek druhé půle jsme byli jasně lepší a zápas se odehrával plně v naší režii. Po prvním poločase jsme mohli vést výraznějším rozdílem, ale neproměnili jsme naše příležitosti. Konec poločasu a začátek druhé půle nás zastihl trochu v útlumu a pustili jsme domácí častěji na naši polovinu. Po druhé brance jsme až do konce kontrolovali hru a mohli jsme skóre ještě navýšit. Díky výbornému výkonu celého mužstva jsme zaslouženě získali všechny tři body.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Mocek [-] , Z. Kučera [-] , M. Kotrch [-] , R. Mráz [-] (61. P. Brzobohatý [-] ) - P. Holub [-] , V. Selivanenko [-] , B. Pravda [-] , V. Matulka [-] (80. P. Mráz [-] ) - J. Hrbek [-] , L. Bauer [-] (46. J. Turek [-] )

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , A. Nusl [-] , M. Hevera [-] , A. Ježek [-] - K. Hanzlík [-] (70. P. Burian [-] ) , L. Krameš [-] , J. Cibulka [-] , M. Ráž [-] (89. L. Krameš [-] ) - O. Páca [-] (51. L. Sejkora [-] ) , J. Řezáč [-]

Hráči zápasu: L. Krameš , A. Ježek .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.