4:2
(2:1)
16. J. Máška
68. F. Duba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany si poradily s náročným soupeřem


Branky


12. V. Průcha , 25. M. Pospíšil , 48. M. Pospíšil , 69. M. Valach - 16. J. Máška , 68. F. Duba (p.)
0

Kestřany se potřebovaly vzpamatovat z hodně nečekané pětibrankové nadílky ve Štěkni. Nyní hostily doma útočně naladěnou Westru Sousedovice, která si do Kestřan přijela pro body po ubojovaném vítězství nad týmem Vlachova Březí na vlastním trávníku. Ukázalo se však, že to hosté rozhodně nebudou mít na půdě Kestřan jednoduché. Třebaže se jim povedlo najít rychlou odpověď na úvodní gól domácích, Kestřany do závěru první půle opět zvýšily svůj náskok o jednu branku. V úvodu druhého poločasu navýšili domácí svůj náskok již o dvě branky, aby po dvaceti minutách hosté snižovali z penalty. Ovšem ihned v zápětí pojistil vedení Kestřan střídající Marek Valach, který definitivně otočil zápas ve prospěch domácích. Kestřany tak doma zvítězily nad Westrou Sousedovice 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odpověděli na rychlé srovnání hostí

Domácí vstoupili do zápasu svědomitě. Nijak je zjevně nelákala vidina posledního místa v tabulce. Přišla 12. minuta utkání a s ní se poprvé měnilo skóre. K míči se dostal domácí kapitán Václav Průcha a svým gólem zavelel do útoku: 1-0. Uběhlo ovšem sotva pět minut a rázem bylo srovnáno. Na míč si naběhl sousedovický Václav Máška a nedal Pavlu Drahošovi v brance domácích šanci: 1-1. Po tak rychlém srovnání skóre působili domácí hráči poněkud zaraženě, ale přesto se jim podařilo strhnout zpět vedení v zápase na svoji stranu, když svou šanci v 25. minutě proměnil domácí záložník Marek Pospíšil: 2-1. Do konce poločasu zbývalo ještě dobrých dvacet minut, ale z nebezpečně vyhlížejících šancí Sousedovic na srovnání se neujala již žádná. Ani domácím se ve zbytku první půle nenaskytla žádná kloudná příležitost k navýšení skóre. I tak se šlo domácím do šaten lehčeji za příznivého stavu 2:1.

Penalta jen oddálila nevyhnutelné

Druhou polovinu zápasu zahájila akce jako blesk. Tři minuty po začátku druhého poločasu obešel domácí Marek Pospíšil hned tři protihráče a zvýšil ve 48. minutě střelou k tyči na 3:1 pro domácí. Hosté střídali poprvé až v 61. minutě, když za Kováře nastoupil Trégl. Ještě o tři minuty později vystřídali také domácí. Martina Lebedu nahradil Marek Valach, což se později ukázalo jako prozíravý tah trenéra Zemana. Nejprve ovšem v 68. minutě utkání zahrávali hosté penaltu, kterou proměnil Filip Duba střelou na opačnou stranu brankářova pohybu a snížil stav utkání na 3:2. Ihned po rozehrání dostal příležitost zmiňovaný Marek Valach, k němuž se dostal míč a Marek Valach svou vůbec první svou střelou v celém zápase zvýšil v 69. minutě náskok domácích Kestřan opět o dva góly. Hosté tak znovu ztratili šanci na srovnání bezprostředně poté, co se jim povedlo nadějně snížit. Výsledkem 4:2 pro domácí Kestřany také zápas i skončil. Do závěrečného hvizdu ovšem stále zbývalo nejméně dvacet minut a to se hra i přes poměrně výmluvné skóre přelévala z jedné poloviny hřiště na druhou, obrany téměř nezasahovaly, spíše se útočilo a hra také přitvrdila. Domácí si vykoledovali ve druhé půli hned tři žluté karty. Nakonec však Kestřany výsledek uhájily a po vítězství 4:2 zajíždějí do Volyně, která bude chtít potvrdit domácí neporazitelnost. Sousedovice vyhrály doma zatím jen jednou, tak se budou jistě snažit o totéž pro změnu s Bělčicemi.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, TJ ZD Kestřany: "Po 5-ti gólovém přídělu ze Štěkně potřebovali kestřanští konečně zabrat a získat body, aby se odlepili ode dna tabulky. To začali plnit již od prvních minut utkání. Domácí Průcha rozvlnil síť poprvé. Netrvalo však dlouho a po závaru před domácí brankou se nejlépe orientoval Máška a srovnal. Domácí byli trochu opařeni, ale pak strhl vedení na stranu domácích svými dvěma góly záložník Pospíšil. V 61. minutě střídali poprvé hosté, o tři minuty později vystřídali i domácí. Lebedu nahradil Valach, což se později ukázalo jako jako dobrý tah trenéra Jardy Zemana. Hosté snížili po penaltě, ale ihned po ní dostal příležitost Valach, ke kterému prošel míč a první svou střelou v utkání zvýšil náskok opět o dva góly. Po zbytek zápasu se hrálo na obě poloviny hodně útočně, tvrdě, ale nakonec se radovali domácí. Naštěstí se ukázalo, že vyhrávat nezapomněli, což je důležité pro další část podzimní sezóny."




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - R. Keclík [-] , T. Červený [-] , L. Kaderka [-] , J. Kinský [-] - M. Keclík [-] (84. P. Mikas [-] ) , M. Kinský [-] , M. Pospíšil [-] , V. Průcha [-] , M. Lebeda [-] (64. M. Valach [-] ) - P. Viktora [-] (89. J. Voráček [-] )

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , L. Duba [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - M. Kokrda [-] , J. Máška [-] , M. Glazunov [-] , J. Kovář [-] (61. D. Trégl [-] ) - V. Křížek [-] (72. J. Jalůvka [-] ) , F. Duba [-]

ŽK: 50. M. Lebeda , 73. P. Viktora , 88. M. Kinský - 43. V. Křížek , 65. M. Glazunov .
Hráči zápasu: M. Valach , M. Pospíšil - J. Máška .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 106. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Zabilka Luboš, Novotný Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.