3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda i nadále suverénní


Branky


8. C. Novotný (p.) , 79. P. Šteyer , 90. P. Šteyer - 32. R. Novotný
0

Dobrá Voda opět nezaváhala a i nadále zůstává jediným týmem, který ještě neztratil ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta ...

Zápas začal v klidném tempu. To se změnilo v 8.minutě po faulu nefaulu v rohu velkého vápna byla odpískána penalta ve prospěch domácího týmu. Nutno podotknout, že hostujícímu celku se výrok sudího nezdál. Domácí tým penaltu využil. Střelcem byl Ctibor Novotný. Hosté ze Ševětína se zdravě naštvali a zbytek poločasu diktovali tempo hry, ale ze svých šancí dokázali využít jen jedinou, a to ve 31. minutě vyrovnal Radim Novotný. Hosté zahodili plno slibně se rozvíjejících příležitostí, domácí Zavřel na poslední chvíli vykopával míč z brankové čary.

 

 

Šteyer se ukázal jako platný žolík ...

V druhém poločase byli i nadále aktivnější hosté a možná zlomový moment nastal ve chvíli, kdy se hráč útočník hostí prokličkoval až do malého vápna, kde mu míč sebral druhý útočník a vstřelil branku, která pro ofsajdové postavení nemohla být uznána. Hned z následného brejku domácí využili ztráty hostů na polovině hřiště a žolík Šteyer vstřelil branku z dorážky po Hanzalově střele na 2:1. V 90. minutě Šteyer utekl a definitivně rozhodl utkání ve prospěch domácího týmu. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Ctibor Novotný (záložník D. Voda): Hosté byli lepší. My jsme dali branku z penalty už ve třetí minutě. Ševětín bohužel do poločasu vyrovnal. Druhá půle se podobala té první, hosté měli plno standardek a nedali plno šancí. Potrestal je střídající Šteyer, když se trefil hned dvakrát.

SK Ševětín
Jaroslav Havlíček (útočník Velešín): Bohužel někdy se stane, že i lepší prohraje, stačí 2 individuální chyby a ty rozhodnou zápas. Velkou měrou se na vítězství podílel rozhodčí, který byl evidentně dvanáctým hráčem Dobré Vody. Zápas pro nás nedopadl dobře, a to hlavně díky finálnímu zakončení. Soupeř měl cca 5 šancí a dal 3 góly, takže body zůstávají na Dobré Vodě.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Arnold [-] , F. Šafránek [-] , J. Hanousek [-] , O. Zavřel [-] (46. P. Zayml [-] ) - C. Novotný [-] , I. Neubauer [-] , J. Baštář [-] , J. Dráb [-] (86. P. Choboda [-] ) - R. Hanzal [-] , M. Nedvěd [-] (65. P. Šteyer [-] )

SK Ševětín
J. Černý [-] - M. Hanousek [-] , R. Ludvík [-] , P. Mohamed [-] , A. Matoušek [-] - P. Novotný [-] , L. Kupec [-] , T. Hindy [-] , D. Klapuš [-] (46. J. Švejda [-] ) - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-]

ŽK: 56. F. Šafránek - 69. M. Hanousek , 84. R. Ludvík .
Hráči zápasu: R. Hanzal , P. Šteyer - P. Novotný .
Místo: D.Voda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.