3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 14:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Protivín opět nezaváhal a bral všechny body


Branky


0

Protivín si na své konto připsal celkově již čtvrtou výhru v řadě, když na svém hřišti porazil soupeře z Milevska. Dvěma góly se pod výhru domácích výrazně podepsal Ondřej Prášil.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Hráči Protivína neponechali nic náhodě a hned v úvodu prvního poločasu jasně ukázali svému soupeři, kdo je na protivínském hřišti doma. O bleskový nástup se postaralo duo Zbyněk Vorel a Ondřej Prášil, kdy prvně jmenovaný zaskočil obranu hostů a mířil přesně mezi tři tyče již v páté minutě zápasu. Sotva se hráči Milevska stihli vzpamatovat z první obdržené branky, musel jejich golman Dvořák lovit míč ze sítě podruhé. Tentokrát byl úspěšným střelcem Ondřej Prášil, který tak poslal svůj tým do vedení 2:0. Dvougólový náskok jakoby domácí tým uspokojil a místo toho, aby zaskočeného soupeře dorazili třetím gólem, zbytečně polevili v koncentraci a málem mohli litovat. Hosté se konečně dokázali vymanit ze soupeřova tlaku a zahrozili několika slibnými šancemi. Bohužel pro ně, jistotu v bráně domácích, Marka Hanuse, překonat nedokázali.

Druhý poločas opět v režii Protivína

Poté co Milevsko v závěru prvního poločasu zahrozilo několika šancemi, bylo domácím jasné, že ještě zdaleka nemají vyhráno. To bylo patrné i z jejich herního projevu v druhé půli, kdy opět převzali hru do své režie. Hosty už do žádné větší šance nepustili a pohodlně kontrolovali průběh zápasu. Vytouženou pojistku v podobě třetího gólu zařídil v 88. minutě opět Ondřej Prášil, který se tak zapsal na střeleckou listinu již podruhé. Poslední minuty zápasu byly plně v moci Protivína, který ani ve čtvrtém zápase této sezóny nepoznal hořkost porážky a zaslouženě se usadil na první příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář Protivína): Čekali jsme, že utkání nebude lehké, a to se také potvrdilo. Sice jsme se rychle dostali do dvoubrankového vedení, ale pak jsme zbytečně polevili v koncentraci a pustili hosty do hry. Ve druhé půli jsme hlídali náskok, který jsme přes řadu šancí pojistil až dvě minuty před koncem zápasu.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , R. Vojta [-] , J. Vojík [-] (77. J. Mikulenka [-] ) , V. Rothbauer [-] - J. Vojta [-] , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , L. Veselý [-] (69. M. Fiala [-] ) - J. Moravec [-] , J. Vorel [-]

FC ZVVZ Milevsko B
P. Dvořák [-] - V. Mácha [-] (46. L. Tvrzský [-] ) , J. Málek [-] , P. Komárek [-] , M. Zítek [-] - V. Nosek [-] , T. Froněk [-] (56. M. Masopust [-] ) , J. Pinc [-] , D. Januš [-] - J. Csanda [-] , J. Šimák [-] (63. M. Prášek [-] )

ŽK: 65. O. Prášil - 58. J. Málek .
Hráči zápasu: Z. Vorel , O. Prášil .
Místo: Protivín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - Novotný Jiří, Plaček Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.