3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vzdoroval, nakonec si však body neodvezl


Branky


46. F. Zitta , 65. F. Zitta , 66. A. Bujok - 6. Š. Šůs , 54. J. Ouška
0

Gólová přetahovaná byla k vidění v utkání mezi Vacovem a Osekem. Po závěrečném hvizdu byli nakonec šťastnější domácí, kteří dokázali dát o jednu branku více než jejich soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům...

Osek na svého soupeře doslova vlétl a hned v 6. minutě prvního poločasu se ujal vedení 1:0. Domácího gólmana Láchu překonal osecký útočník Štěpán Šůs. Po takovémto úvodu utkání nejspíše diváci čekali, že se v první půli dočkají ještě dalších branek. Nakonec tomu tak však nebylo. Hra se vyrovnala a útočné akce na obou stranách postrádaly přesnější koncovku. Hostům tak vydrželo těsné jednogólové vedení až do přestávky a domácí tak museli vymýšlet, jak na svého soupeře vyzrají ve druhém poločase.

Vacov zavelel k obratu...

Jestli byl gól Oseku na 1:0 v úvodu prvního poločasu označen jako rychlý, tak vyrovnání, o které se postarali domácí, bylo bleskové. Hned v první minutě druhého poločasu srovnal misky vah svým gólem vacovský útočník Filip Zitta. Hosty, kteří byli duchem nejspíše ještě v šatně, tento gól probral a znovu zapli. Odměnou jim byla branka na 1:2, o kterou se v 54. minutě postaral Jaroslav Ouška a Osek byl znovu na koni. S tím se však domácí nehodlali smířit. Uplynulo sotva další 10 minut a bylo opět srovnáno. Svůj druhý gól v utkání zaznamenal znovu střelec Filip Zitta. Hosté jako by byli zaskočeni, Vacov toho okamžitě využil a v 66. minutě udeřil potřetí. Obrat měl na svědomí Antonín Bujok. Zbývajících 20 minut už Oseku ke zvrácení nepříznivého stavu nestačilo a domácí si těsné vedení pohlídali až do konce. V závěru zápasu musel ještě předčasně do sprch osecký Kroupa, který viděl druhou žlutou a následně tedy i červenou kartu.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , F. Čtvrtník [-] - F. Roučka [-] (86. T. Kovařík [-] ) , R. Mach [-] , J. Mls [-] , V. Blahout [-] , J. Červenka [-] - P. Vojtíšek [-] (57. A. Bujok [-] ) , F. Zitta [-] (89. D. Mikeš [-] )

TJ Osek B
L. Lízal [-] - V. Ježek [-] , M. Kroupa [-] , I. Hanák [-] (82. ) , J. Ouška [-] , O. Mareš [-] - J. Diviš [-] , F. Frček [-] , D. Roubín [-] - Š. Šůs [-]

ŽK: 37. F. Čtvrtník , 60. A. Bujok , 69. F. Roučka - 33. F. Frček , 50. J. Diviš , 72. D. Roubín . ČK: 87. M. Kroupa .
Hráči zápasu: A. Bujok , F. Zitta - J. Ouška , Š. Šůs .
Místo: Vacov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - Mráz Roman, Ondra Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.