1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bernartice udrželi vítězství především díky dobré obraně


Branky


0

O tomto víkendu přivítaly Bernartice na svém hřišti Chýnov. Jednalo se tedy o souboj týmů z opačných konců tabulky, ale Chýnov rozhodně roli papírově slabšího soupeře nepotvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól hlavou...

V úvodních minutách zápasu se obě mužstva spíše oťukávala. První větší příležitost přišla zhruba ve 14. minutě, kdy domácí Rakovan našel svou kolmicí na levé straně Brože, na jehož nepřesnou střelu či přihrávku nedosáhl na zadní tyči Paseka. V 16. minutě málem využil chybné domluvy mezi domácím stoperem a gólmanem Fučíkem chýnovský Hájek, když z úhlu nastřelil pouze tyč. Ve 20. minutě šli domácí do vedení 1:0 poté, co dobře kopnutý rohový kop propadl až ke Karlu Trantinovi, který hlavou překonal brankáře Basíka. V následujících dvaceti minutách se diváci žádného pohledného fotbalu nedočkali. Hra byla plná nepřesností na obou stranách a především bez šancí. Ve 39. minutě měl na hlavě vyrovnání hostující Havlík, jeho pokus však mířil mimo tři tyče. O tři minuty později mířil z přímého kopu vedle Trantina a skóre se tak v prvním poločase už nemělnilo.

Dobrá Bernartická defenziva...

Do druhého poločasu vstoupili hosté velmi aktivně a sahali po vyrovnání. Ve 49. minutě však z protiútoku zahrozil domácí Rakovan, ale jeho střelu stačil zlikvidovat dobře chytající brankář hostů Basík. V 55. minutě měl na druhé straně práci Fučík, když musel zasahovat proti nepříjemné střele, kterou na jeho bránu vyslal Doubrava. V 62. minutě předvedli domácí pěknou kombinační akci, na jejímž konci střílel nepřesně Homola. Hosté neskládali zbraně a snažili se o vyrovnání, ale dobře fungující bernartická obrana jejich akce zastavovala. V 84. minutě se dostal znovu do šance Rakovan, když postupoval z levé strany sám na hostujícího brankáře, ale ani tentokrát nezamířil přesně a jeho střela skončila vedle brány. Ve zbývajících minutách se již skóre zápasu neměnilo a domácí tak vybojovali cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: Bernartičtí získali povinné vítězství, které je vyneslo na nevídané druhé místo v aktuální výsledkové tabulce, a hosté odjížděli smutní. Herně na tom v zápase nebyli vůbec špatně, ale ta koncovka jejich vytvořených brankových příležitostí byla doslova mizerná. Za předcházející dva zápasy dali pět branek a vybojovali čtyři body. Tentokrát odjížděli s nulovým efektem.

FC Chýnov
Roman Kačur (trenér): Ani jeden týmů nepředváděl nijak zvlášť pohledný fotbal. Na 1. A třídu se podle mého názoru hrál podprůměrný fotbal z obou stran.

Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Kovář [-] , J. Novák [-] , T. Češka [-] (28. M. Suchopár [-] ) , P. Mrkáček [-] - K. Trantina [-] , P. Kloboučník [-] (59. D. Homola [-] ) , P. Brož [-] , V. Homola [-] , J. Paseka [-] - A. Rakovan [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - R. Kučera [-] - V. Zadražil [-] , V. Hruška [-] , L. Havlík [-] (72. J. Basík [-] ) , V. Hruška [-] , D. Štiller [-] , M. Sedlatý [-] , O. Strnad [-] , O. Mládek [-] - J. Doubrava [-]

ŽK: 83. J. Paseka - 4. M. Sedlatý , 63. O. Mládek , 75. D. Štiller .
Hráči zápasu: K. Trantina .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - Kříž Karel, Ernst Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.