J. Málek 32. (p.)
J. Pinc 34.
D. Januš 50.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko doma za tři body!


Branky


32. J. Málek (p.) , 34. J. Pinc , 50. D. Januš
0

Kvůli ne příliš příznivému podzimnímu počasí se zápas mezi rezervami Milevska a Oseka odehrál na umělé trávě. To však nemělo na kvalitu utkání žádný vliv a na konci zápasu slavili vítězství domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byl aktivnější Osek, do vedení však šlo Milevsko...

Prvních zhruba patnáct minut patřilo hostujícímu celku z Oseka, který do zápasu vstoupil velmi aktivně. Hosté ovládli střed hřiště a dokázali si vypracovat několik slibných šancí, které však bohužel pro ně zůstaly nevyužity. Zhruba po dvaceti minutách se do hry dostali i domácí a dokázali tak hru celkem vyrovnat. Ve 30. minutě došlo ve velkém vápně Oseka ke kontaktu útočícího hráče s obráncem hostů a rozhodčí nařídil proti Oseku pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil Martin Málek a s klidem proměnil, 1:0 pro domácí. Neuběhly ani dvě minuty a Milevsko se radovalo znovu, když si dlouhý centr z půlky hřiště zpracoval Jakub Pinc a svou střelou překonal brankáře hostů podruhé. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se již žádná vážnější šance ani na jedné straně nevyskytla a do šaten tak šli spokojenější domácí.

 

Domácí strvrdili svou výhru třetí brankou...

Druhých pětačtyřicet minut už bylo spíše v režii domácího týmu, který kontroloval své dvoubrankové vedení a soupeře do žádných vážnějších akcí nepouštěl. Navíc hned v páté minutě druhého poločasu Milevsko stvrdilo své vedení třetím gólem, o který se postaral Daniel Januš a dodal tak svým spoluhráčům definitivní klid na kopačky. Domácí měli ještě několik slibných šancí na zvýšení skóre utkání, ale ani jednu z nich už využít nedokázali a stav utkání se tedy neměnil, jelikož ani hosté už žádnou branku nepřidali. Milevsko zaznamenalo svou čtvrtou výhru v probíhající sezóně a patří mu prozatím osmá příčka tabulky. Osek je s deseti body na místě desátém. Uvidíme, jak se bude obou týmům dařit v příštím kole.

 



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Prvních patnáct minut bylo z naší strany špatných. Dobře fyzicky připravený soupeř nám dělal velké problémy. Postupem času jsme se však začali do zápasu dostávat a ve 30. minutě po faulu na kapitána Málka jsme šli do vedení. Za další dvě minuty jsme dali rychlý gól po centru z půlky a od toho okamžiku si myslím, že jsme měli zápas pod kontrolou. Hned na začátku druhé půle jsme dali gól na 3:0 a tím jsme soupeře asi definitivně zlomili a zbytek zápasu jsme už odehráli celkem v poklidu.

TJ Osek B
Radim Kuneš (obránce): Do utkání jsme vstoupili aktivně. Byli jsme lepším týmem, patřil nám prostředek hřiště a vypracovali jsme si několik slibných šancí. Zhruba ve 30. minutě po kontaktu v našem vápně odpískal sudí proti nám penaltu, kterou domácí v klidu proměnili. Po pár minutách domácí zvyšovali na 2:0, po standardce z půlky prostřelil našeho brankáře Pinc. Naše převaha byla rázem pryč a druhý poločasu už byl v režii domácích, kteří přidali třetí branku a pár slibných šancí zahodili. Domácí si za svou efektivitu v zakončení a herní převahu ve druhém poločase určitě zasloužili vyhrát.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Dvořák [-] - J. Málek [-] , V. Mácha [-] , J. Pinc [-] , M. Zítek [-] - P. Komárek [-] (72. D. Reiniš [-] ) , M. Málek [-] , T. Froněk [-] (62. P. Hůla [-] ) , J. Jelínek [-] - P. Dvořák [-] , D. Januš [-] (81. P. Koutník [-] )

TJ Osek B
L. Lízal [-] - R. Kuneš [-] , M. Tomášek [-] , F. Frček [-] , M. Kroupa [-] , J. Ouška [-] (61. I. Hanák [-] ) - J. Hájek [-] , D. Roubín [-] , K. Maroušek [-] (82. Š. Šůs [-] ) , J. Diviš [-] (55. V. Ježek [-] ) - K. Hoch [-]

ŽK: 2. J. Pinc - 31. M. Kroupa , 50. F. Frček , 58. K. Hoch , 66. D. Roubín , 89. R. Kuneš .
Hráči zápasu: P. Dvořák , D. Januš , J. Málek , J. Pinc .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sebera Filip - Polák Jiří, Karel Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.