P. Nikl 27.
1:1
(1:0)
56. F. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas v Sezimáku


Branky


27. P. Nikl - 56. F. Švec
0

Fotbalisté Lažiště v tomto kole zavítali na půdu Sokola Sezimovo Ústí a domů si nakonec odvezli jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre...

Ani jednomu z týmů se v předešlém kole příliš nedařilo. Sezimák obdržel dva góly ve Vodňanech a žádný vstřelit nedokázal, takže domů odjel s prázdnou. Lažiště rovněž na body nedosáhlo, když doma podlehlo vysoko 1:5 Týnu nad Vltavou. Oba celky tedy měly patřičnou motivaci do dalšího utkání, ve kterém se spolu střetly. Lépe vkročili do zápasu domácí a ve 27. minutě se ujali zásluhou svého Petra Nikla jednobrankového vedení. Pro útočníka Sezimáku to byla šestá branka v probíhající podzimní části sezóny. Ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky se již hostům na vedoucí branku domácích odpovědět nepodařilo a Sezimák si tedy odnášel do šaten těsné vedení 1:0.

Hosté kontrovali...

Ve druhém poločase však již hosté dlouho neotáleli a za deset minut byl stav utkání opět nerozhodný. V 56. minutě se k míči dostal František Švec a dokázal dostat míč až za záda brankáře Sezimáku Sedloně. Oba týmy se po vyrovnání snažily zvrátit stav utkání ve svůj prospěch, ale jejich útočné snahy na obou stranách hřiště většinou postrádaly lepší nebo přesnější zakončení. Ve zbývajících minutách druhé půle se nakonec již diváci žádné další branky nedočkali a body se tedy dělily. Uvidíme, jak si povedou oba celky v příštím kole, kdy Sezimák zavítá na horkou půdu do Bernartic a na Lažiště čekají nevyzpytatelné Větrovy.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - J. Fák [-] (25. A. Němec [-] ) - M. Doubek [-] (64. R. Chvojka [-] ) , J. Bartáček [-] , D. Hladík [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] - A. Kutner [-] , P. Nikl [-] , D. Šmíd [-] , J. Škarda [-]

FK Lažiště
S. Bauer [-] - P. Brzobohatý [-] , T. Zelenka [-] , D. Kováč [-] , J. Mocek [-] - P. Ostádal [-] , R. Vojta [-] , F. Švec [-] , O. Chalupa [-] , J. Žák [-] - L. Žák [-]

ŽK: 30. V. Brůžek - 3. J. Mocek , 54. P. Brzobohatý , 55. O. Chalupa .
Hráči zápasu: P. Nikl - F. Švec .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Valeš Radek, Nedvěd Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.