1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na umělce v Milevsku se zrodila remíza


Branky


0

Milevsko v tomto kole přivítalo na svém hřišti celek z Vimperku, který ve dvou předchozích zápasech obdržel celkem dvanáct gólů. Tentokrát však dokázal vyválčit bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení...

V předchozích dvou kolech se forma vyhnula vimperským fotbalistům velkým obloukem, když nejprve inkasovali šest branek od Sezimáku a následně je stejným gólovým přídělem na domácím hřišti obdarovaly Větrovy. Není tedy pochyb o tom, že v tomto kole už jim nezbývalo nic jiného než pořádně zabrat a získat nějaké ty body. Úvod zápasu se hostujícímu týmu povedl a hned ve 12. minutě šli zásluhou Pavla Samohejla do jednobrankového vedení. Domácí však poněkud vázla kombinace a na gól Vimperku se jim nedařilo odpovědět. V první pětačtyřicetiminutovce se nakonec již diváci žádné další branky nedočkali a do šaten tak šli o něco spokojenější hosté, kteří měli na své straně vedení.

Vyrovnání domácích přišlo v závěru utkání...

I druhých pětačtyřicet minut se odehrávalo podobně jako poločas první. Hosté bránili své těsné vedení a domácí se těžko dostávali do zakončení, které by mohlo přinést vytoužené vyrovnání. Náročný fotbalový divák si na své nejspíše nepřišel, jelikož moc pohledných a především gólových akcí k vidění nebylo a hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Ale domácí se nakonec přeci jen dočkali. V 80. minutě překonal vimperského gólmana Hrubého poprvé v zápase Jan Málek a bylo vyrovnáno. Ale vypadalo to, že Milevsko se ani s jedním bodem za remízu nechce spokojit, avšak ve zbývajících minutách se jim už další branku, která by zvrátila utkání v jejich prospěch, přidat nepodařilo a zápas tedy nakonec skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Myslím, že náš výkon se odrazil od přístupu, s jakým jsme šli do utkání. Asi jsme si mysleli, že když soupeř inkasoval v předchozích dvou utkáních dvanáct gólů, tak že se nejspíš porazí sám, což se nám nakonec v zápase vymstilo a brali jsme jen bod. Myslím, že z našeho pohledu se jedná o jasnou ztrátu dvou bodů.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - M. Zítek [-] , V. Mácha [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - J. Jelínek [-] , D. Januš [-] (72. P. Koutník [-] ) , M. Masopust [-] , J. Pinc [-] (62. P. Komárek [-] ) - M. Suchan [-] (78. D. Reiniš [-] ) , V. Nosek [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] , M. Sedláček [-] - V. Pankratz [-] , J. Bláha [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , D. Kadlec [-] , P. Vondrášek [-] , M. Šíp [-] - P. Samohejl [-]

ŽK: 37. P. Samohejl .
Hráči zápasu: J. Málek - P. Samohejl .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Petr - Rinth Jan, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.