2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště urvalo bod v samotném závěru!


Branky


0

Domácí nejprve své vedení neudrželi a dovolili hostům obrat, aby následně vyrovnali ve třetí minutě nastavení.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větrovy zavelely k obratu...

Ani jeden z týmů, které na sebe v tomto kole narazily, nedokázal minulý víkend bodovat naplno. Domácí Lažiště si připsalo bod za remízu 2:2 se Sezimákem a hostující Větrovy podlehly na domácím hřišti Vodňanům 0:2. Větrovy tedy určitě měly co napravovat a není pochyb o tom, že i domácí pomýšleli na tříbodový zisk. Lepší vstup do utkání zaznamenali domácí fotbalisté, když šli už ve 13. minutě zásluhou Libora Žáka do jednobrankového vedení. Z něj se však neradovali příliš dlouho, přesněji řečeno asi jen sedm minut. Poté si vzal hlavní slovo větrovský Petr Klejna a na ukazateli skóre opět svítil nerozhodný výsledek, 1:1. Ani s tím však hosté nebyli spokojeni a ve 37. minutě dokonali obrat. Na střeleckou listinu se tentokrát zapsal Michal Jelínek a poslal tak svým gólem Větrovy do vedení, které jim vydrželo až do konce první pětačtyřicetiminutovky.

Lažiště bojovalo až do konce...

Domácím bylo jasné, že pokud chtějí se stavem zápasu něco udělat a neodejít z něj s prázdnou, musí zvýšit obrátky. To bylo také patrné hned od úvodních minut druhého dějství. Lažiště převzalo otěže zápasu a začalo na svého soupeře tlačit. Větrovy však jejich tlaku dlouhou dobu odolávaly a útoky Lažiště narážely na jejich obranný val. Ve chvíli, kdy už hlavní rozhodčí kontroloval své hodinky a chystal se pomalu zápas ukončit, se však přeci jen domácí dočkali. V 93. minutě se k míči dostal Pavel Kaczko a svým gólem zajistil Lažišti v tuto chvíli určitě velmi cenný bod za remízu 2:2. Po gólové radosti domácích přišel očekávaný závěrečný hvizd a oba celky se tedy nakonec rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu



SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (záložník): Domácí se brzy dostali do vedení 1:0. Nám se však podařilo ještě do poločasu zápas otočit na 1:2. Po poločase začali domácí tlačit a zápas nakonec skončil remízou 2:2, když se Lažiště prosadilo gólem v poslední minutě nastavení. Nutno podotknout, že zápas byl poznamenán četnými zraněními.



Sestavy


FK Lažiště
S. Bauer [-] - J. Žák [-] , J. Albert [-] , J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] - L. Rameš [-] (46. M. Kotrch [-] ) , F. Švec [-] (46. P. Kaczko [-] ) , O. Chalupa [-] , T. Zelenka [-] (38. R. Vojta [-] ) - L. Žák [-] , D. Kováč [-]

SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - J. Klejna [-] , J. Sedláček [-] , J. Říha [-] (90. M. Boháč [-] ) , V. Koudelka [-] (45. F. Smrž [-] ) - M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] (83. J. Řeháček [-] ) , P. Flachs [-] (48. R. Chládek [-] ) - P. Klejna [-]

ŽK: 5. J. Žák , 34. T. Zelenka , 45. J. Macek - 11. J. Říha , 63. R. Trantýr , 90. A. Purman .
Hráči zápasu: L. Žák , P. Kaczko - P. Klejna , M. Jelínek .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - Linhart Vladislav, Plaček Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.