1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí nestačilo na Dačice


Branky


0

V parném sobotním odpoledni přivítalo Veselí soupeře z Dačic. Domácím během letní pauzy odešla osa týmu Kodad - Petr, Maruška - Sokolt. Hostující Dačice se stále musejí obejít bez dlouhodobě zraněných Jindry, Tomana a Ferdana. Omlazené Veselí podalo bídný výkon a nakonec mohlo být možná ještě rádo za prohru pouze o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí mělo náročnou letní pauzu. Do utkání s Dačicemi proto nastoupilo mnoho neznámých tváří. Avšak ztráta čtyř kvalitních pilířů nebyla nahrazena adekvátními hráči a kvalita kádru domácích šla dolů. Mladé mužstvo trenéra Kotyzy se po celých 90 minut nedostalo do většího tlaku.

V páté minutě se skóre měnilo poprvé. Nenápadnou střelu Brandla nedokázal po překvapení všech brankář Hejl chytit. Slabá střela skončila v síti a ochránce svatyně Veselí nemohl mít čisté svědomí. Hostující Centropen ožil a staral se o tempo hry. Do další obrovské šance se dostal Šimánek, ale trestuhodně tváří v tvář Hejlovi nedal. Poté se připomněl i Štolba, ovšem ani jeho levá noha nemířila mezi tři tyče. Poločas však nakonec mohl být remízový. Veselští hráči však nevyřešili přečíslení nejlépe. Ke konci druhé půle musel střídat Vacuška, který se svou bojovností dostal do zbytečného šprajcu a odnesl si roztržený ret, jenž spravilo až pět stehů v táborské nemocnici.

Druhá půle přinedla o něco pohlednější hru i víc branek. Na 2:0 zvýšil svým druhým golem Brandl, jenž opět potvrzuje, že i když Dačicím chybí trio střelců, tým se vždy může spolehnout na víc hráčů. 

V 76. minutě bylo skore již 0:3. Štolba přehodil vybíhavšího Hejla hlavou a míč do sítě doklepl Šimánek. Hosté potom snížili po chybě Gruna.

Ukání nenabídlo příliš fotbalové krásy, ale hostům přineslo důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Tadeáš Jindra (Dačice): Do Veselí jel náš tým minimálně pro bod. Od prvních minut jsme byli aktivnější a po zásluze vyhráli 3:1. Příští týden se musíme dobře připravit na Osek a pokusit se o šestibodový zisk po dvou kolech.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Koktavý [-] , J. Lukáš [-] , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] (75. T. Ardamica [-] ) - P. Nuhlíček [-] (61. T. Hruška [-] ) , A. Hruška [-] , R. Fischer [-] , D. Vojta [-] (65. D. Čech [-] ) - P. Kolář [-] (76. D. Karták [-] ) , P. Daněk [-] (46. M. Ježek [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Nosek [-] , P. Celý [-] , P. Mašát [-] , J. Grün [-] - H. Brandl [-] , D. Frühauf [-] , D. Vacuška [-] (43. D. Točík [-] ) , M. Krtek [-] (86. O. Beníček [-] ) - M. Šimánek [-] (87. D. Mašát [-] ) , R. Štolba [-]

Místo: Veselí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.