5:3
(2:1)
56. T. Jindra
90. T. Jindra (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouzar řídil výhru Rudolfova


Branky


4. R. Pouzar , 29. R. Pouzar , 49. R. Pouzar , 51. Š. Prokeš , 67. J. Novotný - 56. T. Jindra , 90. T. Jindra (p.)
0

Dačice přijely do Rudolfova i s Jindrou a Ferdanem, kteří dlouhou dobu laborují se zraněním. Oba se posadili na lavičku náhradníků a očekávali, co jejich spoluhráči předvedou. Třech bodů se však nedočkali. Výhru Rudolfova řídil Pouzar, jenž se prosadil hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal tlakem domácích, kteří chtěli na soupeře vletět úvodním náporem.

Již ve 4.minutě se z dálky prosadil Pouzar. Utaženou střelu umístil k tyči a nedal Ferdanovi šanci. "Perštát" byl i nadále lepším týmem, ale k ohrožení branky nedošlo. Až ve 29.minutě se dokázal podruhé v utkání prosadit Pouzar a to z přímého kopu. Jeho oslavy směřovaly k dvojici Rudolf Otepka - Roman Lengyel, kteří se na zápas přišli podívat.

Dačice se postupně začaly dostávat do hry a gól ve 37. minutě jim byl zaslouženým vysvobozením z trápení. Prosadil se Točík, který využil skvělé nahrávky Štolby.

O poločase trenér Krejča sáhl ke změně a neviditelného Šimánka vystřidal Jindrou.

Jenže úvod do druhé půle hostům vůbec nevyšel. Nosek fauloval protihráče ve vápně a Pozar neměl problém zvýšit na 3:1 z pokutového kopu. O dvě minuty později se trefil Prokeš a domácí byli na koni.

V 56.minutě se dokázal prosadit Jindra, který využil pěkného pasu Grüna a obalamutil brankáře Teringla. Hosté byli druhou půli aktivnější, ale efekt chyběl. Rudolfov se poté dokázal prosadit standartní situací, když se trefil Novotný.

V posledních minutách hry se hrálo především před brankářem domácích, který se dopustil chyby a při napravování chyby fauloval agilního Beníčka ve vápně. Pokutového kopu se chopil exekutor Jindra, jenž s přehledem poslal míč do sítě. Pro Dačice to však byla mírná náplast k celkové prohře 5:3.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Tadeáš Jindra: Utkání jsme rozehráli mizerně a bohužel nás to poznamenalo po zbytek zápasu. Stejně jako loni se nevyvarujeme individuálních chyb. Příště hrajeme s Hlubokou a utkání musíme zvládnout. Tabulka se začíná selektovat už od prvních kol a byla by škoda ztrácet hned v úvodu.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - L. Havliš [-] , J. Novotný [-] , P. Čmelík [-] , D. Ryneš [-] - O. Hajný [-] , R. Pouzar [-] , P. Raab [-] , Š. Prokeš [-] - V. Baščevan [-] , V. Bašta [-]

FK Dačice
T. Ferdan [-] - P. Celý [-] , P. Mašát [-] , J. Grün [-] , J. Nosek [-] - H. Brandl [-] , D. Točík [-] , D. Frühauf [-] , D. Vacuška [-] - R. Štolba [-] , M. Šimánek [-] (46. T. Jindra [-] )

ŽK: 25. L. Havliš .
Místo: Rudolfov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.