Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav na venkovní výhru navázala i doma


0

Soběslavi se minulé kolo podařilo zvítězit na hřišti Dražic a do dalšího utkání šla s jasným cílem potvrzení výhry doma (což jsme se dozvěděli v rozhovoru s Janem Boháčem). Prachatice se kvůli další prohře propadly na samí chvost tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav vyhrála podruhé v řadě a nutno dodat, že se soupeři s nimiž by ztrácet neměla. Díky dosavadním devíti bodům se Soběslav dostala do první pětky. Prachatice jsou po čtvrté prohře poslední a příští týden by měly za každou cenu doma porazit druhý trápicí se tým, Veselí nad Lužnicí.

Soběslav začala od úvodních minut plnit roli favorita a první gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 11.minutě prošel obranou Prachatic Ondřej Madar, který si prokličkoval dva obránce a zakončil. Gólman byl však pozorný a jeho pokus vyrazil. K odraženému míči se dostal Peltán a jeho střela už cíl našla. Soběslav se tak dostala jeho zásluhou do vedení 1:0.

Ve 14.minutě se domácí dokázali dostat do další vyložené šance, ale míč za zády brankáře neskončil.

Do konce poločasu se už nic zásadního neudálo a tak se očekávalo, zda se Prachatice zvednou a zápas zdramatizují. V 70.minutě měl blízko k navýšení vedení Madar, ale na centr nedosáhl. O dvě minuty později to však přišlo. Podraský našel Tomáše Mazoucha, který vykličkoval obránce a poslal balon do malého vápna, kde uplatnil důraz Jiří Šmidmajer a zvýšil tak na 2:0.

Na začátku poslední desetiminutovky se Soběslav nemohla vymanit z tlaku hostů a v 84.minutě inkasovala, když sám na bránu postupoval Málek, kterého ve vápně zastavil Boháč, ale míč po jeho skluzu putoval k volnému Šanderovi, který už měl lehký úkol a dopravil kulatý nesmysl do prázdné brány.

Poslední slovo měli ale domácí. Výborný Tomáš Mazouch zařídil i poslední gól. Vymotal obránce, pěknou otočkou se jej zbavil a vystřelil. S jeho pokusem si Hopfinger poradil, ale na následnou dorážku Novotného-Hanzala byl krátký.

Soběslav tak zvládla vyhrát nad mladým prachatickým týmem, který nejspíš nebude mít lehkou sezónu.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Pro nás důležité a povinné 3 body doma. I když hra od nás nebyla vůbec ideální, tak zaplat pánbůh ze jsme dokázali vybojovat první domácí výhru.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - O. Madar [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , D. Maršík [-] - T. Mazouch [-] (89. D. Doležal [-] ) , L. Podráský [-] , J. Peltán [-] (67. V. Žalda [-] ) , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] (87. V. Novotný-Hanzal [-] ) , J. Šmídmajer [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Juroš [-] (67. V. Janoušek [-] ) , O. Kochma [-] (8. M. Babka [-] ) , M. Puchinger [-] (28. S. Vávra [-] ) , V. Mikeš [-] (57. J. Tesárek [-] ) - P. Miesbauer [-] , J. Málek [-] , P. Škopek [-] , L. Kubát [-] - R. Kralik [-]

ŽK: 62. L. Podráský - 40. R. Kralik .
Místo: Soběslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.