2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká vyhrála a poskočila na třetí místo


Branky


32. A. Dalipi , 47. T. Adam - 81. L. Zborník
0

I přesto, že naše reprezentace hrála svůj zápas v Lotyšsku a snad každý fotbalový fanoušek se chtěl na tento zápas kouknout v poklidu domova či nějakého restauračního zařízení s půllitříkem piva, hráči píseckého béčka a Hluboké museli nastoupit k zápasu pátého kola krajského přeboru. Domácí chtěli uspět, protože minulý týden se jim hrubě nepovedl zápas v Dačicích a rozhodně potřebovali na svou stranu opět dostat své fanoušky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sestavy Hluboké se vrátil zkušený Stráský a na jistotě v defenzivě Hluboké to bylo od prvních minut znát.

Na gól se čekalodo 32.minuty, kdy Dalipi zaběhl za obranu a dostal krásný míč, který lehce tečoval a to stačilo na vstřelení první branky utkání. Písek příjel s hodně mladým týmem, vždyť Pichlík byl jediným třicetiletým hráčem a společně s Listopadem, komu bylo alespoň 21 let!!!

První poločas skončil vedením Hluboké 1:0.

Do druhého dějství nastoupili domácí s dvěma změnama v kádru. Trenér Wolghemuth je tímto proslulý, že dosti často zasáhne do kádru během poločasové pauzy.

Domácí vstoupili skvěle do druhého poločasu. Ve 47.minutě se gólově prosadil Tomáš Adam a dal tak svému týmu klid do nohou.

Snížení hostů přišlo až v 81.minutě z hlavy Zborníka, který proměnil krásný centr. Nutno dodat, že Písek se dopředu tlačil ve velkém počtu a gól si jednoduše zasloužil. Na vyrovnání už čas nezbyl.

Hluboká se díky výhře posunula na třetí místo. Písek se nachází v polovině tabulky a doma, určitě posílen pendly z „A“ týmu, bude chtít uspět.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): V prvním poločase jsme měli mírnou převahu, ale dokázali jsme z ní vstřelit pouze jeden, šťastný, gól. Vydařil se nám i vstup do druhého poločasu. Po chvíli jsme přidali druhý gól a měli i další šance, které jsme bohužel nevyužili. Od zhruba šedesáté minuty jsme ale nepochopitelně ubrali na tempu a soupeř, který přijel sice s velmi mladými, přesto kvalitními hráči, se začal dostávat více na naší polovinu a po jednom z centrů do našeho vápna dokázal snížit. Nakonec jsme ale vedení udrželi a připsali jsme si tak tři důležité body a snad i trochu odčinili náš výkon z Dačic.

FC Písek B
Petr Listopad (Písek): K zápasu na Hlubokou jsme odjížděli s odhodláním získat další body a tak trochu napravit domácí „ztrátu“ s Rudolfovem, kdy jsme vedli v poločase 2-0. Do zápasu jsme vstoupili nervózně a potýkali jsme se s nepřesností. Zbytečně jsme ztráceli míče a soupeřovu branku jsme v prvním poločase snad ani neohrozili. První gól tak vstřelili domácí, kteří využili nedůslednosti v naší obraně a se štěstím se ujali vedení. O přestávce jsme si řekli, že začneme hrát aktivně a soupeře zatlačíme do defenzivy. Bohužel hned v úvodu druhého poločasu Hájek ztratil na našem velkém vápně balon a domácí udeřili podruhé. Tato chyba jako by nás „nakopla“ a začali jsme předvádět velmi dobrý fotbal s velkou aktivitou,začali jsme vyhrávat osobní souboje a soupeře jsme jasně přehrávali. Bohužel naše gólové šance jsme nedokázali využít – já jsem měl na kopačce snížení stavu ranou z velkého vápna, Zeman jen o pár centimetrů netrefil opuštěnou branku domácích po špatném vyběhnutí brankáře, Šourek z trestného kopu střílel jen těsně nad domácí branku. Snížení jsme si vyloženě zasloužili – dobře hrající Zborník se trefil hlavou po centru ze strany. Bohužel to byla první a poslední využitá příležitost. Musím naše mladé „pušky“ za druhý poločas pochválit. Předváděli jsme fotbal na velmi dobré úrovni. I když musel pro zranění hřiště opustit tahoun týmu Pichlík, tak kluci bojovali a jsem přesvědčený, že jsme si minimálně vyrovnat zasloužili. Další kolo hostíme Planou nad Lužnicí a pevně věřím, že navážeme na druhý poločas tohoto zápasu a získáme 3 body.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , K. Jonáš [-] , Z. Stráský [-] - J. Kurali [-] (46. D. Faber [-] ) , M. Lovička [-] (46. L. Valenta [-] ) , S. Legdan [-] , R. Horejš [-] - A. Dalipi [-] (87. K. Štabrňák [-] ) , T. Adam [-] (75. M. Sedlický [-] )

FC Písek B
J. Formánek [-] - V. Zeman [-] , P. Novotný [-] , L. Zborník [-] , D. Pichlík [-] (63. M. Novotný [-] ) - M. Hájek [-] , P. Listopad [-] , D. Šourek [-] (64. L. Hlavín [-] ) , M. Štětina [-] - P. Keclík [-] , L. Markvart [-] (75. D. Buchtele [-] )

ŽK: 23. J. Čermín , 39. M. Lovička , 77. Z. Stráský - 39. D. Pichlík , 41. D. Šourek .
Místo: Hluboká.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.