1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá sobota pro Dačice, i přesto dokázaly získat bod!


Branky


0

Na Táborsko přijel tým od řeky Dyje. Dačický Centropen zavítal do Plané bez Daniela Točíka a Miroslava Ferdana, ale zato s Martinem Tomanem, jenž se po dlouhých mesících mohl opět obléct do barev svého týmu a pomáhat mu alespoň svou přítomností na lavičce. I přesto, že sám nečekal v návrat na hřiště tento víkend, tak se přesvědčil, že i 4 hráči na lavičce náhradníků není moc, jelikož hosté měly tři vynucená střídání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání blbec ze strany Dačic. Remíza je proto pro ně ještě dobrá, i přes fakt, že si hosté přijely pro všechny body.

Duel začal zajímavě. Hned v první minutě se do míče krásně opřel dačický Frühauf a z dobrých 30 metrů poslal plachtící míč za brankáře domácích. Překvapení a taktéž rychlé vystřízlivění nahecovaných hráčů Plané. Hra se poté přelila do slušné nudy, kterou nathrnul v 16.minutě gól Voneše, který se nejlépe zorientoval ve vápně a prostřelil míč mezi mnoha hráči.

První poločas mnoho krásy nenabízel a o šance byla nouze. Ze stereotypu se snažil hru dostat Jindra, který vystihl přihrávku obránce na brankáře Plané a jen o milimetry nedokázal vypíchnutí balonu dotáhnout ke gólu. Druhou velkou šancí byla hlavička Štolby, jenž skončila na tyči.

Pokud první poločas nebyl pro diváky pohledný, tak ani druhý nenabídl nic extra. Po prvním poločase střídal kvůli zraněnému kolenu kapitán hostů Grün a pásku převzal Jindra. Kapitánská páska na jeho ruce však dlouho nezůstala a připomínala spíš nositele neštěstí, než důležitou funkci. V 55.minutě si Jindra naběhl za obranu na kolmici Štolby, ale k míči už nedoběhl, jelikož mu ruplo ve svalu a byl nucen vystřídat. Třetím kapitánem Dačic tak byl střelec hattricku z minulého kola Robin Štolba.

V 71.minutě musel střídat i Pavel Mašát, jehož trápily bolestivá záda a trenér Krejča musel mít ze situace vrásky na čele. Nepřidalo mu ani pokračování hry. V 79.minutě dostal Ondřej Beníček červenou kartu za nakopnutí hráče v přerušené hře. Důležité ale dodat, že rozhodčí utkání nezvládali a i před touto situací předcházel z druhé strany.

V závěrečné desetiminutovce se domácí dostávali do velkého možství šancí a jednou nastřelili dokonce i tyč. Přesilovku však využít nedokázali i díky dvěma zákrokům skvěle chytajícího Ferdana, který přiváděl celý planský tým k zoufalství.

Dačice příští týden narazí na Čimelice a trenéři budou mít s největší pravděpodobností velmi těžké rozhodování o sestavě. Planá zajíždí na půdu Písku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (Planá): Vstup do zápasu jsme měli špatný kvůli rychlému gólu, ale do poločasu jsme vyrovnali. Druhý už byl zcela v naší režii, ale z množství šancí se bohužel nic neurodilo. Pro hosty měl bod cenu zlata, pro nás velkou ztrátu.

FK Dačice
Tadeáš Jindra (Dačice): Utkání, které s úrovní krajského fotbalu nemělo nic společného. Nám navíc přibyla zranění a ještě červená karta Ondry Beníčka. Doufám, že se do příštího týdne dáme jakžtakž dohromady a proti Čimelicím dokážeme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - L. Sedláček [-] , M. Kolský [-] , T. Štiak [-] , M. Šahajda [-] - R. Voneš [-] , M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] (76. J. Pospíchal [-] ) , D. Havel [-] - M. Pěknic [-] , J. Trčka [-]

FK Dačice
T. Ferdan [-] - J. Grün [-] (46. J. Nosek [-] ) , P. Mašát [-] (71. M. Toman [-] ) , H. Brandl [-] , O. Beníček [-] - P. Celý [-] , D. Vacuška [-] , D. Frühauf [-] (90. D. Mašát [-] ) , M. Krtek [-] - T. Jindra [-] (55. M. Šimánek [-] ) , R. Štolba [-]

ŽK: 27. L. Sedláček , 43. M. Pěknic , 75. J. Trčka . ČK: 79. O. Beníček .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.