1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník uspěl ve Veselí a drží kontakt s popředím


Branky


0

Olešník se oklepal po dvou prohrách a opět naplno zabodoval ve Veselí nad Lužnicí. Veselí tak stále doma naplno nebodovalo a pokud nechce mít problémy se záchranou, tak by mělo znatelně zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselská Lokotka vstupovala do sedmého kola konečně s lepší náladou, jelikož minulý týden v souboji dvou posledních celků porazila Prachatice a odloučila se ode dna na rozdíl tří bodů. Zlepšení chtěli nad řekou Lužnicí hráči potvrdit i v následujícím kole. Čekal je ale těžší oříšek v podobě nováčka z Olešníku, který skvěle vlétl do soutěže, ale poté i klopýtnul.

Utkání se zprvu hrálo zejména mezi vápny a nabízelo vyrovnanou partii s minimem šancí. Změna nastala ve 24.minutě, kdy se prosadil Stejskal. Hostům tím dal vítr do plachet a domácí se od té chvíle nemohli dostat do hry a určitě ocenili, když rozhodčí ukončil první půli za stavu 0:1. Zřejmě z důvodu špatných výkonů po obdrženém gólu udělal trenér Veselí, Václav Kotyza, tři změny v kádru! Do hry poslal i svého syna V.Kotyzu ml., který je zatím jediným hráčem Ondrášovka KP, jemuž rodné číslo začíná číslicemi 00.

Ve druhém poločase sice byla vidět snaha Lokotky o vyrovnání a aktivita vedla k mírnému ohrožení, ale Olešník skvěle bránil a nepouštěl domácí do vyložených šancí. V 86.minutě navýšil vedení Olešníku Jaroslav Čecháček, kterému ke vstřelení gólu stačilo jen 9 minut. V 88.minutě snížil na rozdíl jediného gólu Petr Koktavý, ale ani jeho trefa nezměnila nic na tom, že všechny body odvezl hostující tým.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Předvedená hra pořád pokulhává nad tou, kterou jsme předváděli v úvodních třech kolech, ale důležité tři body si odvážíme a to byl hlavní cíl. škoda neproměněných šancích, kterých jsem měl jen já sám snad víc než za celých úvodních 6 kol. Mohli jsme hrát v klidu a ne se stresovat do poslední minuty. Hlavní je teď vyléčit všechny šrámy a zranění, protože by mohl být problém dát dohromady proti oseku základní jedenáctku. Možná je na čase, aby zase obul kopačky Scott (Zbyněk Rys).



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - M. Šachl [-] , P. Fukal [-] (82. T. Ardamica [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Koktavý [-] - A. Hruška [-] (46. P. Kolář [-] ) , P. Nuhlíček [-] , R. Fischer [-] , R. Kokeš [-] (82. D. Čech [-] ) - M. Ježek [-] (46. V. Kotyza [-] ) , P. Daněk [-] (46. M. Ježek [-] )

FK Olešník
M. Studnička [-] , D. Szep [-] (68. M. Tressl [-] ) , J. Hála [-] , M. Šíma [-] - L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , F. Mertl [-] (77. J. Čecháček [-] ) , P. Jirkovský [-] - L. Dudek [-] , P. Stejskal [-]

ŽK: 44. M. Šachl , 73. R. Fischer , 79. P. Fukal - 18. L. Červenka , 23. F. Mertl , 33. M. Šíma , 57. J. Hála .
Místo: Veselí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.