3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma opět vítězně


Branky


0

Rudolfov je doma velmi silný a potvrdil i proti předposledním Dražicím. Povinné tři body vystřelil domácím Baščevan a jednou se prosadil i tradiční žolík Pexa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov na domácím hřišti přivítal Dražice a v každém případě byl v tomto duelu favoritem. Dražice získali pouze čtyři body nachází se na předposledním místě, za nimi je pouze tým z Prachatic. Rudolfov se naopak chtěl dotáhnout na skupinku týmů, kteří se vyšplhaly nad milník deseti bodů. Do první šance se překvapivě dostali hosté z Dražic. Horkova hlavička překonala brankáře Teringla, ale proti skórování byla jeho tyč. Ve 30.minutě si mohli fanoušci domácích poprvé zakřičet. Baščevan dopravil míč do sítě, který mu skvěle připravili spoluhráči. První poločas tak skončil za stavu 1:0.

 

Dražičtí ukázali, že se jim daří vstupy do poločasů. V tom prvním orazítkoval Horka tyč, ve druhém se chvilku po úvodu kopala penalta. K penaltovému puntíku se postavil Michal Hojdar. Hrdinou okamžiku se ale stal brankáč Rudolfova Teringl, který jeho záměr přečetl a penaltu zneškodnil. Zřejmě zlomový okamžik zápasu. V 70.minutě rozvlnil podruhé v utkání síť Baščevan, tentokrát zavládl ve vzdušném souboji a dopravil míč do brány hlavou. V 79.minutě se dokázal ještě prosadit Pexa, který, jak již bývá zvykem, nastoupil až ve druhém poločasu. Dražice se v Rudolfově neprezentovali špatným výkonem, ale rozhodla vyšší kvalita v zakončení, která byla na straně Rudolfova.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - L. Havliš [-] , P. Čmelík [-] , O. Hajný [-] , P. Raab [-] (46. M. Pexa [-] ) - V. Baščevan [-] (89. D. Hlavatý [-] ) , J. Hrbáč [-] (86. J. Tušl [-] ) , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] (84. D. Říha [-] ) , V. Bašta [-]

TJ Dražice
J. Boček [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] , R. Valášek [-] (83. J. Lála [-] ) , T. Vakoč [-] - M. Horka [-] , T. Bareš [-] , P. Novotný [-] , K. Novotný [-] - M. Kolář [-] (57. M. Novák [-] ) , M. Hojdar [-]

ŽK: 24. V. Baščevan , 38. J. Novotný , 58. J. Hrbáč , 81. R. Pouzar - 24. M. Kolář , 27. M. Horka , 32. R. Valášek , 71. R. Fořt .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 94. Rozhodčí: Dunovský Karel - Hoch, Kaštánek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.