3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice ani napočtvrté v Sedlici nevyhrály


Branky


0

Dačice zajížděly do Sedlice opět s prořídlím kádrem. Kvůli zranění chybí Jindra, na zahraničních dovolených jsou Točík s Tomanem. Před dvěma týdny odešel Frühauf a přesně před takovou dobou se vykartoval Beníček, který bude chybět i následné kolo. Jedinou plusovou změnou tak byl příchod Martina Janáka, který se do mateřského klubu vrátil po několika letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé v sezóně utkání Dačic pískal pan Lukáš Eibl, a jak se ukázalo, ani tentokrát to pro hosty neznamenalo štěstí. Do utkání aktivněji vstoupily Sedlice, které převzaly otěže hry a zdály se být nebezpečnějším týmem. Hned v první desetiminutovce měli domácí možnost zahrávání pokutového kopu. Domácí exekutor však ve style Davida Beckhama branku překopl. Ve 23.minutě se prosadil Stanislav Šteier, který využil přihrávky spoluhráče a měl práci jednoduchou. Ve 37.minutě se ke střele odhodlal hostující Ferdan a jeho pokus skončil na tyči. O dvě minuty později už bylo vyrovnáno. Podruhé v sezóně se prosadil Marek Šimánek.

 

Druhý poločas začal tradičně špatně pro Dačice. V 51 minutě se do střelecké listiny zapsal Martin Škulina. Využil pěkného pasu za obranu a překonal Zejdu. V 78.minutě se skóre měnilo počtvrté. Josef Brož vyřešil přečíslení 3 na 2 individuální akcí a udělal dobře. Zasekávačkou se ve vápně zbavil obránce a pěknou střelou poslal míč do sítě. V 81. minutě rozehrál Zejda výhozem míč na Štolbu, který byl nevybíravým zákrokem poslán k zemi. Smutné na tom je, že faulující Šrámek nechtěl hrát míč a za své počínání měl jít předčastně do sprch. Takové zákroky do fotbalu nepatří. Utkání se poté dohrávalo navzdory tomuto nepříjemnému incidentu s mírně pocuchanými nervy. Gól již nepadl a Sedlice tak získaly velmi důležité tři body. Pro Dačice je to ztráta, ale vzhledem k možnostem a patáliím, které Dačice stíhají, tak je momentální sedmá pozice velmi dobrá. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Stanislav Šteier (Sedlice): V páté minutě jsme neproměnili penaltu. Poté zatáhl míč Skarda a nahrál mi do odkryté brány a já s lehkostí zakončil. Pak hosté po centru vyrovnali. Druhou půli jsme už hráli jen my a po zásluze vyhráli.

FK Dačice
Robin Štolba (Dačice): Zapas se mi nehodnotí dobre, strašný terén jeste horsi hlavní rozhodčí. Kazdopadne Sedlice zaslouženě vyhráli, přehráli nas ve všech směrech. Zeptat se mě ale chvíli po zápase, tak použiju asi trošku jiný slovník.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Škulina [-] , V. Klíma [-] , J. Obleser [-] , J. Čabrádek [-] - J. Němec [-] (85. V. Šrámek [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Brož [-] , S. Šteier [-] - Z. Mikeš [-] (88. V. Klíma [-] ) , D. Sandr [-] (90. M. Čapek [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - H. Brandl [-] , P. Mašát [-] , P. Celý [-] , J. Grün [-] - M. Šimánek [-] , M. Krtek [-] (79. T. Ferdan [-] ) , M. Janák [-] , D. Vacuška [-] - M. Ferdan [-] , R. Štolba [-] (84. J. Nosek [-] )

ŽK: 41. J. Čabrádek , 81. M. Šrámek - 16. M. Krtek , 77. P. Celý .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Eibl Lukáš - Macko, Peterka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.