0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To je opravdu nováček KP? Jedenáct kol, deset výher. Neuvěřitelná bilance Katovic!


Branky


0

Katovice si dokázaly poradit s dalším soupeřem. Jejich skvělou formu odnesl loňský vicemistr Osek. Katovice mají na druhou Soběslav náskok už sedmi bodů! Vypadá to vypadá, že podzimní mistr je již znám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby do Oseka nalákalo více jak 400 lidí, což je na krajský přebor neuvěřitelná návštěva. Diváci v hledišti viděli hodně bojovný fotbal, který nakonec lépe skončil pro hostující Katovice, kterým se podařilo zvítězit podesáté z jedenácti zápasů.

V prvním poločase se do dvou příležitostí dostali domácí, ale Švehlu v bráně Katovic překonat nedokázali. Šance měli i hosté, ale Hřebejk se mezi třemi tyčemi činil.

Do kabin se šlo za nerozhodného bezbrankového stavu. Více ze hry měli Katovice, ale až na pár vyjímek fungovala obrana Oseku na jedničku.

 

Zlom nastal v 52. minutě. Dokázal se prosadit kapitán Krejsa, který se skvěle otočil s míčem a ještě lépe zakončil. „Ujal se až dlouhý aut, po kterém se po "zlatanovsku" obtočil Pavel Krejsa a rozhodl,“ takto komentoval situaci obránce Katovic Tomáš Hajdušek, jenž byl z vstřelené branky nadšený.

Osek se poté snažil o vyrovnání, hrozil zejména ze standartních situací a rychlých brejků. Vyrovnat se jim ale nepodařilo a z vítězství v derby se tak poprvé v krajském přeboru radují hráči Katovic. Na obou stranách byli hodně vidět brankáři. Jak Hřebejk, tak i Švehla odchytali skvělý zápas a svým týmům byli oporami.

„Pomohlo nám, že Dačice dokázaly obrat o body Jankov. Na druhou stranu je ale rozjetá Soběslav a i přesto, že máme sedm bodů náskok, tak při našem náročném losu o to můžeme přijít,“ varuje před euforií Hajdušek.

 

Katovice příští týden přivítají celek Želče a Osek se postaví Rudolfovu a opět v domácím prostředí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (Osek): "Dlouhé očekávané derby rozhodla jediná branka. Do té doby to byl boj o každý míč a postupem času bylo jasné, že kdo dá gól, vyhraje. Šťastnější byli po zápase hosté a mně nezbývá než jim k zisku tří bodů pogratulovat."

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (Katovice): "Zvládli jsme derby, které je pro mě osobně a určitě i spoustu dalších nejprestižnější utkání v soutěži. Prakticky všechny kluky z Oseka znám, se spoustou z nich jsme hráli ve strakonické mládeži nebo chodili do stejné školy. S Martinem Cardou jsem se takhle trápil ve třídě celých osm let gymnázia, Honzu Schánělce vozím pravidelně do Prahy, kde oba pracujeme. Zpátky k utkání. Byli jsme podle mě hladovější po vítězství, nechtěli jsme, aby naše série skončila zrovna v Oseku. Na těžkém terénu jsme si vypracovali několik jasných šancí, ale ujal se až dlouhý aut, po kterém se po "zlatanovsku" obtočil Pavel Krejsa a rozhodl. Výborně domácím zachytal Hřebejk, ale to se dá říct i o našem Švehlovi. I domácí totiž měli nějaké šance, především z brejků nebo rohů a dlouhých autů Balouška. Řekl bych, že jsme o ten jeden gól byli lepší. Děkuji našim fanouškům za vydatné povzbuzování."



Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Tomášek [-] , J. Baloušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-] - J. Mráz [-] , V. Dohonyi [-] (70. M. Kroupa [-] ) , S. Hosnedl [-] (77. K. Maroušek [-] ) , J. Schánělec [-] - V. Uher [-] , L. Blažečka [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , L. Horejš [-] (90. F. Funda [-] ) , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (88. M. Chvosta [-] ) , D. Blatský [-] (77. J. Krýsl [-] ) - J. Miklas [-] (64. R. Náhlík [-] ) , P. Hovorka [-]

ŽK: 16. M. Carda , 90. T. Hřebejk - 35. P. Krejsa , 43. L. Horejš , 65. M. Repa , 77. K. Cibulka .
Místo: Osek. Počet diváků: 417.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.