3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov potvrdil svou domácí formu a získal povinné tři body


Branky


0

Na hřiště Rudolfova zajížděl soupeř z Veselí nad Lužnicící. Hosté se nachází ve velmi špatné situaci, jelikož na jejich kontě svítí pouze čtyři body. Bilanci si nevylepšili ani u Českých Budějovic. Na čtrnáctou Sedlici ztrácí již sedm bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov šel do utkání s s jediným cílem vyhrát, což vzhledem k postavení obou týmů v tabulce a taktéž aktuální formě, bylo samozřejmostí.

A za stanovenou metou si domácí na rozbořeném terénu šli od prvních minut. Už v páté minutě se po hrubce hostující defenzivy dostal k míči Bašta a dokázal vsítit první branku zápasu. Po pěti minutách přišla krásná střela Radima Pouzara, se kterou brankář Plachý nemohl nic dělat.

Trenér Ota Matouš musel být se startem do zápasu nadmíru spokojen.

Domácí byli při chuti a vytvářeli si i nadále šance, ke změně stavu do poločasu už nedošlo. Naběhaných 45 minut se samozřejmě podepisoval i na terénu, který nebyl v ideální kondici a bohužel to i znatelně ovlivnilo hru.

V 63. minutě se skóre měnilo potřetí. Raabuv centr našel hlavu Ryneše, kterému se povedlo usměrnit míč do sítě a dodal tak naprostý klid na kopačky svého týmu. Raab nastoupil v základní sestavě po týdenní odmlce.

Do konce utkání se už nic závažného neudálo a Rudolfov tak získal povinné tři body. Veselské Lokotce zatím nepomáhá ani návrat brankáře Plachého, tak teď i Tomáše Marušky. Se záchranou v nejvyšší krajské soutěži to s Veselím vypadá hodně černě.

Veselí příští týden hostí Hlubokou a pokud nechtějí být odepsaní už po podzimu, tak by hráči měli zabrat a nejlépe naplno bodovat.

 

Rudolfov můžete vidět na Strakonicku, kam se chystá do Oseku. Rudolfov už má 18 bodů a z toho 16 z domácího prostředí. Veselí je po tomto kole tým s nejvíce obdrženými góly.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (Rudolfov): Do zápasu jsme šli s vítězným duchem a domácí formou. Proti nám nastoupil můj kamarád Tomáš Maruška, který se do kádru Veselí nedávno vrátil. V utkání jsme byli po celý zápas lepší a připsali jsme si další tři body z domácího prostředí. Rádi bych ty výsledky přenesly i na ostatní hřiště, odkud se nám nedaří vozit body.




Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , D. Ryneš [-] (90. J. Tušl [-] ) - V. Bašta [-] (84. R. Tyrpák [-] ) , P. Čmelík [-] , R. Pouzar [-] , J. Hrbáč [-] - P. Raab [-] (66. T. Koranda [-] ) , L. Havliš [-] (77. D. Říha [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - V. Kotyza [-] (87. D. Čech [-] ) , P. Koktavý [-] , J. Lukáš [-] , P. Fukal [-] (70. D. Karták [-] ) - R. Fischer [-] , P. Nuhlíček [-] , T. Maruška [-] , P. Kolář [-] (63. P. Hájek [-] ) - M. Ježek [-] (82. M. Plocek [-] ) , D. Klestil [-] (63. T. Hruška [-] )

ŽK: 73. L. Havliš - 71. R. Fischer .
Místo: Rudolfov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.